Fodbold

Harder scorer sit første mål for Chelsea efter seks minutter

Den danske landsholdsangriber Pernille Harder scorede et mål for Chelsea, som vandt med 9-0 over Bristol City.

Det første mål i engelsk fodbold er en realitet for Pernille Harder, som viste sig flot frem som indskifter i Chelseas sejr på hele 9-0 hjemme over Bristol City.

Den danske landsholdsangriber kom på banen efter 67 minutter for Chelsea, og seks minutter senere havde hun scoret et mål.

Pernille Harders første mål i den bedste engelske fodboldrække blev tilmed sat ind med hælen, da hun hurtigt og smart tog sig af et fladt indlæg fra holdkammeraten Niamh Charles.

Det var scoringen til 8-0, som Harder satte ind efter 73 minutter.

27-årige Harder, som skiftede til Chelsea denne sommer fra tyske Wolfsburg, nåede også at være involveret i to andre mål i slutfasen.

Inden sin hælscoring hamrede Harder et skud mod mål, som Bristol-keeper Sophie Baggaley ikke kunne holde. Og så var det nemt for Niamh Charles at score til 7-0 i det tomme bur efter 69 minutter.

Til slut spillede Harder sin australske holdkammerat Samantha Kerr fri til scoringen til slutresultatet 9-0.

Flere danskere viste sig frem

I hjemmepremieren var Chelsea allerede foran 5-0 ved pausen, og der var aldrig spænding i opgøret.

Chelsea er forsvarende mester og har fire point efter de første to ligakampe i Super League.

Senere søndag var der en danskerscoring mere, da angriberen Stine Larsen reducerede til 1-3 på et straffespark for Aston Villa ude mod Reading.

Aston Villa endte dog med at tabe kampen 1-3, så danskerens scoring efter 79 minutter kom forgæves.

Bedre gik det for danskerne Rikke Sevecke og Nicoline Sørensen i Everton, som vandt 1-0 hjemme over Tottenham.

Nicoline Sørensen blev skiftet ind i pausen og stod for assisten til det afgørende Everton-mål, der blev scoret af den engelske angriber Isobel Christiansen efter 51 minutter.

Everton og Arsenal er de eneste hold med seks point efter to kampe, og de topper tabellen foran Chelsea på tredjepladsen.