Fodbold

HSV-anfører amok på tilskuer efter 'aggressive' fornærmelser

Toni Leistner (tv) i kamp mod Dresden. Hannibal Hanschke / Ritzau Scanpix

Der udspillede sig dramatiske scener i minutterne efter, at HSV på udebane havde tabt 1-4 til Dresden og var røget ud af den tyske pokalturnering.

HSV's anfører Toni Leistner er kommet i vælten efter mandagens pokalkamp mod Dynamo Dresden.

Årsagen handler ikke om tyskerens præstationer på banen i det ydmygende 1-4-nederlag mod klubben fra den tredjebedste fodboldrække i Tyskland, men om Leistners handlinger i minutterne efter slutfløjtet.

På de sociale medier florerer der en video af, at anføreren løb op på den ene tribune på Glücksgas Stadion, der er Dresdens hjemmebane, hvorefter han tog fat i en tilskuer og skubbede ham ned mod trappen.

Episoden skete kort tid efter, at Toni Leistner var ved at gøre sig klar til et interview med Sky med reporteren Jurek Rohrberg, der oplevede det hele på nærmeste hold.

- Vi ville starte interviewet, og så var der nogle meget aggressive fornærmelser fra tilskuerpladserne. Leistner blev ekstremt sur på grund af hans og holdets dårlige præstationer.

- Han hoppede op på tribunen og tog fat i tilskueren, der fornærmede ham på den hårdest tænkelige måde, siger Jurek Rohrberg til den tyske avis Bild.

Kortfattet reaktion fra træneren

Ifølge Bild vendte Toni Leistner, der desuden er født i Dresden og blev professionel i klubben, efterfølgende tilbage til Sky-reporteren og fuldførte interviewet, mens en byge af øl blev kastet ned over ham.

Leistner reaktion var også et tema i interviewet med HSV-træneren, Daniel Thioune, efter kampen.

- Jeg har hverken set billederne eller kender årsagen til, at det startede. Jeg så kun, da han var på vej tilbage, lød det kortfattet.

Det vides endnu ikke, om mandagens episode får konsekvenser for den 30-årige forsvarsspiller.

Toni Leistner blev hentet til Hamborg inden denne sæson på en fri transfer fra engelske Queens Park Rangers. I HSV skal Leistner forsøge at hjælpe med at få klubben tilbage i landets bedste række.