Fodbold

Danskerdebut og kæmpe brøler, da Juventus besejrede Sampdoria i Serie A-debut

Bartosz Bereszynski sparker forbi bolden i sit eget felt, og det giver Juventus en stor scoringsmulighed, som de udnytter. Derudover fik Mikkel Damsgaard debut. TV 2 SPORT

Her kan du se alle målene fra søndagens kampe i LaLiga og Serie A.

Serie A

Parma 0 - 2 Napoli

Napoli-mandskabet var nede i sækken og presset, da de mødte Andreas Cornelius og Parma i begge holds første Serie A-kamp i sæsonen. Men det hele ændrede sig, da Napoli satte nyindkøbet Victor Osimhen på banen. Han skabte megen ravage, og efter bare tre minutter på banen var han med i opspillet til Napolis 1-0-mål, der blev sat ind i af Dries Mertens efter 64 minutters spilletid.

Andreas Cornelius måtte efterfølgende se til, da Lorenzo Insigne førte bolden frem og afgjorde kampen, da han scorede til 2-0 med 13 minutter igen efter en omstilling. Cornelius spillede hele kampen, men kunne ikke gøre noget ved resultatet.

Dries Mertens scorede to gange i 2-0-sejren, da Napoli slog Parma med danske Andreas Cornelius på banen. Video: Joakim Blomsterberg Olsen

Genoa 4 - 1 Crotone

Danskerklubben Genoa, der havde Lukas Lerager i startopstillingen, kunne ikke have fået en bedre start, end den de fik mod Crotona. Mattia Destro blev spillet eminent fri foran mål, og her var han sikker. Crotone kom bagud efter bare syv minutter. Værre blev det to minutter efter, da Goran Pandev elegant lobbede bolden over Alex Cordaz og gjorde det til 2-0.

Crotone svarede dog igen, og efter lidt under en halv times spil reducerede Emmanuel Riviere til 1-2 efter et flot opspil. Fem minutter senere fik Crotone igen en mavepuster, da Davide Zappacosta scorede til 3-1 efter et flot langskud. Med lidt over ti minutter igen lukkede Marko Pjaca kampen, da han scorede til 4-1. Lerager var den eneste dansker, der kom i spil.

Crotone fik aldrig fodfæste mod Genoa, der nettede fire gange. Video: Joakim Blomsterberg Olsen

Sassuolo 1 - 1 Cagliari

Kampen mellem Sassuolo og Cagliari bølgede frem og tilbage, og vi skulle helt hen til det 77. minut, inden vi fik det første mål.

Giovanni Simeone bragte Cagliari foran efter et godt forarbejde og angrebsspil. Men glæden varede kun i ti minutter, da Mehdi Bourabia udlignede til 1-1 for Sassuolo.

Cagliari så ud til at løbe med sejren, men et flot frispark sikrede en uafgjort. Video: Joakim Blomsterberg Olsen

Juventus 3 - 0 Sampdoria

Det var et kendt ansigt på sidelinjen, da Juventus åbnede sin Serie A-sæson søndag aften.

Andrea Pirlo har erstattet Maurizio Sarri, og han fik en god debut som cheftræner for det Juventus, han selv tidligere har tørnet ud for.

Allerede efter 13 minutter sikrede den svenske debutant, Dejan Kulusevski, at Juventus fik en god sæsonstart, da han scorede til 1-0 efter en god aktion og oplæg af Cristiano Ronaldo.

Med 20 minutter tilbage af kampen kom danske Mikkel Damsgaard på banen til sin debut for Sampdoria. Han kunne dog kun se til, da Leonardo Bonucci gjorde det til 2-0 ni minutter senere. Chancen opstod, da Bartosz Bereszynski sparkede helt forbi bolden i feltet, og Bonucci kunne nemt sparke bolden i kassen.

Cristiano Ronaldo lukkede kampen af, da han scorede til 3-0 kort før lukketid.

Juventus vinder sikkert med 3-0 over et Sampdoria-hold, der havde en dansk debut i anden halvleg. Video: Joakim Blomsterberg Olsen

LaLiga

Huesca 0 - 2 Cadiz

Jens Jönsson og Cadiz fik en god start på kampen mod Huesca, da de efter bare 11 minutter kom foran på mål af Alvaro Negredo. Ellers udeblev chancerne i første halvleg, men Cadiz kunne være tilfreds med en føring.

Jönsson måtte desværre lade sig udskifte efter de første 45 minutter af kampen på grund af en skade.

Efter 83 minutters spil afgjorde Jorge Marcos Pombo Escobar kampen for Cadiz, da han scorede til 2-0 efter et flot kontraangreb.

Huesca havde mulighed for at reducere og komme tilbage i kampen i opgøret senere, men scoringen blev underkendt, selvom det ellers så ud på tv-billederne, at bolden var inde. Vurder selv i klippet herunder.

Det så ud til, at bolden var overstregen, men dommeren underkendte scoringen. Video: TV 2 SPORT

Betis 2 - 0 Valladolid

Hjemmeholdet dominerede allerede fra første fløjt mod Valladolid, og efter ti minutter gav det pote. Betis fik et straffespark, efter en Valladolid-spiller havde hånd på bolden, og Nabil Fekir omsatte det sikkert.

Franskmanden var også med Betis' anden scoring, hvor det endte med, at bolden hoppede op i luften. På vej ned bragede William Carvalho til bolden, og den strøg ind i Valladolid-målet.

William Carvalho scorede et brag af et mål, da Betis vandt med 2-0 over Valladolid. Video: TV 2 SPORT

Granada 2 - 1 Alaves

I kampen mellem Granada og Alaves sørgede aldrende Roberto Soldado for kampens første mål, da spurtede fra Alaves-forsvaret og satte den sikkert i kassen. Få minutter efter scoringen kom Alaves dog tilbage i kampen, da Joselu sparkede et fladt frispark, der snød Rui Silva i Granada-målet.

Med 11 minutter igen kom sejrsmålet så, da Darwin Machis scorede for Granada og sikrede resultatet 2-1.

Med 11 minutter igen kom sejrsmålet så, da Darwin Machis scorede for Granada og sikrede resultatet 2-1. Video: TV 2 SPORT

Real Sociedad 0 - 0 Real Madrid

Den norske fodboldspiller Martin Ødegaard gjorde søndag comeback for Real Madrid i et opgør mod Real Sociedad i La Liga.

Med den 21-årige nordmand på den centrale midtbane måtte de regerende spanske mestre trods flere gode målchancer nøjes med 0-0.

I sidste sæson var Ødegaard udlejet til netop Sociedad, hvor han gjorde det så godt, at Real Madrid-træner Zinedine Zidane nu har fundet en plads til ham i den spanske storklub.

Det er fem år siden, at Real Madrid købte det dengang 16-årige stortalent i norske Strømsgodset, men det har taget lidt tid at modne ham.

Real Madrid spillede 0-0 ude mod Real Sociedad i den spanske LaLiga. Video: TV 2 SPORT