Fodbold

Klublegende spår Ødegaard en lys fremtid i Real Madrid

Martin Ødegaard startede inde for Real Madrid, da det spanske storhold mødte Real Sociedad søndag. Vincent West / Ritzau Scanpix

Martin Ødegaard kan vise sig at blive en vigtig spiller for Real Madrid i denne sæson, efter han startede inde i klubbens første kamp i La Liga.

Da Real Madrid gæstede Estadio Anoeta til deres første ligakamp i denne sæson, var det med en hjemvendt lejesvend i startelleveren. Til opgøret mod Real Sociedad søndag aften havde cheftræner, Zinedine Zidane, nemlig fundet plads til den blot 21-årige Martin Ødegaard.

Han var glad for, hvad han så, ligesom den tidligere klublegende Manolo Sanchís spår nordmanden en lys fremtid. Det fortæller de til TV 2 NORGE.

- Ødegaard har meget foran sig. For det første var en af Real Sociedads nøglespillere i den forrige sæson, og han er en attraktiv fornyelse til holdet. Han er en spiller, som har udnyttet sin udlejning, og han har meget kvalitet, siger Manolo Sanchís.

- Jeg er glad på Martins vegne. Han havde næsten ingen smerter i knæet, og det her var hans første kamp fra start. Vi skal tage det roligt med Martin og resten af holdet, sagde Zinedine Zidane efter kampen.

Med knæet henviser Zinedine Zidane til de knæproblemer, som Martin Ødegaard har døjet med, siden han kom hjem fra Real Sociedad.

- Har alle forudsætninger for at blive vigtig

I selskab med Luka Modrić og Toni Kroos på Real Madrids midtbane skulle det norske stortalent således forsøge at gøre det onde ved sin seneste klub.

Det hele endte i 0-0-løsning, hvor Real Madrid skabte de fleste chancer.

Selvom Martin Ødegaard ikke gjorde meget væsen af sig i kampen, er Manolo Sanchís ikke i tvivl om, at nordmanden nok skal bevise sig.

- Det var en meget ordinær kamp. Den Martin Ødegaard vi tænker på, er en vigtigere spiller. En mere fremtrædende spiller. Hvis man vil være vigtig i Real Madrid, skal man have tid. Men jeg tror, han har alle forudsætninger for at blive en vigtig spiller for klubben, sagde den tidligere forsvarspiller, der har spillet over 700 kampe for kongeklubben.

Næste gang Martin Ødegaard kan komme i aktion, er på lørdag 26. september, hvor Real Madrid gæster Real Betis i La Liga.