Fodbold

Nadim fik ”ondt af modstanderen” efter storsejr

Det danske kvindelandshold besejrede Malta med 8-0 tirsdag. Efter kampen havde flere af spillerne en lidt ambivalent følelse.

Efter få minutter var den allerede gal i det maltesiske forsvar.

Stine Larsen og Nadia Nadim sikrede, at det danske kvindelandshold var foran med 2-0 efter bare syv minutter i EM-kvalifikationskampen mod Malta tirsdag aften.

Selvfølgelig er der sjovere landskampe, det vil jeg godt være ærlig at sige

Pernille Harder

Men målscoringen stoppede ikke der. Danskerne fortsatte med at dominere hele kampen igennem, og efter de 90 minutter stod der 8-0 på måltavlen.

Den danske landsholdsangriber Nadia Nadim fortæller efter kampen, at hun følte med Malta-spillerne, da Danmark løb fra dem.

- I starten var det rigtig sjovt, men efter det blev 5-0 og 6-0, så blev det lidt kedeligt. Og så fik jeg også lidt ondt af modstanderen, siger Nadim til DBU.

- Men jeg glæder mig til de kommende kampe, og så håber jeg, at vi får lidt mere modstand og mere åbne kampe.

Nogle landskampe er sjovere end andre

Den danske stjerne Pernille Harder står tilbage med samme følelse som Nadia Nadim. Hun nyder kampene mere, når der er lidt mere modstand.

- Alle landskampe er sjove. Men selvfølgelig er der sjovere landskampe, det vil jeg godt være ærlig at sige - især når vi møder lidt mere modstand. Men det var sjovt at score en masse mål og kreere en masse chancer, siger Harder til DBU.

De danske kvinder kan se frem til endnu en overkommelig modstander i næste landskamp, hvor de skal møde Israel, som er på gruppens femteplads med fire point og en målscore på 5-30.

Herefter venter gruppefinalen mod Italien, der ligesom Danmark har maksimumpoint efter syv kampe. Og det er her, hvor spillerne skal toppe.

- Vores chancer er rigtig gode – både mod Israel, men også i gruppefinalen mod Italien. Jeg glæder mig rigtig meget, da Italien er et stærkt mandskab, og det bliver en kamp om førstepladsen, siger Nadim.

Danmark møder Israel 21. oktober, imens de møder Italien over to kampe 27. oktober og 1. december.