Fire dage efter kæmpefejl køber Chelsea ny målmand

Chelsea har købt den 28-årige målmand Edouard Mendy i Rennes.

I 2018 gjorde Chelsea spanske Kepa Arrizabalaga til den dyreste målmand i historien med et prisskilt på godt 575 millioner kroner.

Siden skiftet fra Athletic Bilbao er kritikken dog haglet ned over Arrizabalaga - senest i søndagens 0-2-nederlag til Liverpool, hvor spanieren sparkede bolden lige ud i fødderne på Sadio Mané, så han uden problemer kunne sætte 2-0-scoringen i mål.

Allerede to dage efter fortalte Chelsea-manager Frank Lampard, at Edouard Mendy var på vej til klubben for at tage kampen op om pladsen som førstemålmand, og det er nu endegyldigt en realitet.

Chelsea har købt franskmanden i Rennes og givet ham en femårig kontrakt.

- Det er en drøm for mig at blive en del af en spændende trup og at arbejde sammen med Frank Lampard og hans trænerteam, siger Mendy.

Klubben melder ikke noget om overgangssummen, men ifølge britiske medier betaler Chelsea omkring 180 millioner kroner.

Blandt de dårligste i Premier League

Frank Lampard udtalte sig kritisk om Kepa Arrizabalaga efter weekendens fejl mod Liverpool. I onsdagens cupkamp mod Barnsley var det 38-årige Willy Caballero, der startede inde i 6-0-sejren.

Argentineren blev i slutningen af sidste sæson valgt som målmand frem for Arrizabalaga, der havde en af de dårligste redningsprocenter i Premier League.

Den lød ifølge BBC på 53,5 procent mod Mendys 76,3 procent i sidste sæson.

28-årige Mendy tørnede ud for Reims i tre sæsoner, inden han sidste sommer skiftede til Rennes, der i sidste sæson blev nummer tre i den franske liga og nu skal deltage i Champions League.