Fodbold

- Jeg håber, en gnist kan tænde ham, siger Conte om Eriksen

Christian Eriksen startede på banen, da Inter spillede sæsonens første kamp i Serie A. Han blev skiftet ud midt i anden halvleg.

Inters sæsonpremiere var ikke en udtalt succes for Christian Eriksen, der ellers var udvalgt til hjemmeholdets startopstilling.

Danskerens spil levede kun sjældent op til de høje forventninger, og efter 65 minutter blev han skiftet ud som den første Inter-spiller. Den store, italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport kvitterer med beskrivelsen katastrofe og en karakter på 4,5 ud af 10, men helt så slemt var det ikke følge træneren Antonio Conte.

- Han træner hårdt, og han gør sig selv til rådighed. Jeg håber, en gnist kan tænde ham, så han lyser endegyldigt op, siger Conte ifølge La Gazetta dello Sport.

- Sammenlignet med dengang han ankom til klubben, har han øget sin intensitet. I dag spillede han på den ideelle position som offensiv midtbane. Det var en god kamp, og vi arbejder videre. Vi kender hans kvaliteter, og dem vil vi gerne forløse. Nogle gange går det lettere end andre gange, men det kræver tiltro, og det har jeg, tilføjer Conte.

Eriksen og Inter fik en skidt start på hjemmekampen mod Fiorentina, da danskeren tabte bolden efter kun tre minutter. Det førte til en hurtig Fiorentina-scoring, der først blev udlignet kort før pausen.

I anden halvleg kom Inter bagud 3-2, inden Antonio Conte begyndte at skifte ud. Eriksen, Young, Brozovic, Barella og Perisic blev byttet ud med Sensi, Hakimi, Vidal, Nainggolan og Sanchez, inden Inter fik vendt kampen mod to scoringer i løbet de sidste tre minutter. Dermed endte kampen 4-3.