Fodbold

Suarez sprudlede i Atlético-debut: - De må være ærgerlige i Barcelona

Luis Suarez fik en suveræn debut for Atlético Madrid, da han lagde op til et mål og scorede to gange mod Granada.

Halvandet minut.

Det var alt, hvad Luis Suarez skulle bruge på banen for at markere sig for sin nye klub, Atlético Madrid. Nyindkøbet lagde op til 4-0-målet, der blev sat ind af Marcos Llorente kort tid efter, han blev sat på banen og bidrog dermed også til målfesten.

Men Suarez stoppede ikke her. Han scorede også til 5-0 og kronede debuten ved at sætte kampens sidste scoring ind. Resultat blev 6-1.

TV 2 SPORTs fodboldekspert Kasper Lorentzen kommenterede kampen og har også kun rosende over til overs for Suarez' debut.

- Det var fremragende at se, og der må sidde nogle i Barcelona og være rigtig ærgerlige. Han har noget at skulle ind og bevise, og det betyder, at han kommer ind med den her spillelyst, siger Kasper Lorentzen.

- Suarez søgte nogle andre, end han er vant til, og det klæder ham. Han bliver nok deres helt store stjerne, når de skal spille fremover. Alle hans aktioner var bare gode, og jeg tror ikke, at der var noget dårligt, han lavede. Det er totalt imponerende.

Især målet til 5-0 var imponerende, da Suarez kom højst til et indlæg og headede den i modsatte målhjørne bag Rui Silva i Granada-målet.

Forinden Suarez-showet havde Diego Costa, Joao Felix og Angel Correra sørget for kampens første scoringer.

Opgøret var Atlético Madrids første i LaLiga i sæsonen, og derfor har nu kun tre point i tabellen, men en habil målscore på 6-1.