Fodbold

Trængende Tottenham-stjerne spænede på toilettet under kamp

Eric Dier var så trængende under Tottenhams kamp mod Chelsea, at han måtte løbe på toilettet. José Mourinho fulgte efter.

Tottenham-stjernen Eric Dier spillede tirsdag aften hovedrollen i en vaskeægte lortehistorie.

Efterfølgende viste han dog masser af overskud ved, undskyld sproget, at tage pis på det hele, da han efter et akut toiletbesøg kårede en wc-kumme som kampens spiller.

- Den virkelige man of the match, skriver Dier på Instagram, hvor han har placeret det grønne trofæ på et toiletbræt.

Det humoristiske Instagram-opslag har baggrund i en episode cirka 75 minutter inde i Carabao Cup-kampen mellem Tottenham og Chelsea. Her måtte Dier nemlig spæne fra banen, fordi han slet og ret ikke kunne holde sig længere.

Kort efter fulgte manager José Mourinho, der selvfølgelig ville have sin kaptajn tilbage på banen hurtigst muligt.

- Jeg ved ikke, om José forstod, hvad der skete. På vej ud sagde jeg til Pierre-Emile Højbjerg og Toby Alderweireld, at jeg var nødt til at løbe, fortæller Eric Dier til BBC.

- Jeg er okay, men det har jeg aldrig prøvet før. Der var ikke noget at gøre, og når man skal, så skal man. Nogle ting kan man bare ikke stoppe, fastslår Dier, der selv modtog prisen som kampens spiller, inden han placerede den på toilettet.

Tre kampe på fem dage

Eric Dier gætter selv på, at Tottenhams tætte kampprogram spiller en indflydelse på de mavekramper, han mærkede. Samme teori har manager Mourinho, der ikke just er begejstret for, at holdet skulle spille to kampe på tre dage.

- Da Dier løb ud, vidste jeg med det samme, hvad der skete. Jeg løb efter for at få det til at ske hurtigere – for at presse ham, siger Mourinho til BBC.

- Det er en konsekvens af hans fysiske tilstand. Han havde ikke noget energi i sine muskler, og jeg vil næsten ikke tro, at vi har endnu en uge som denne.

Efter kampe søndag og tirsdag skal Tottenham spille allerede torsdag, hvor Macabi Haifa venter i kvalifikationen til Europa League. Derefter skal Tottenham møde Manchester United på søndag.

Tirsdag fik efterårets kampprogram et punkt mere, da Tottenham endte med at vinde over Chelsea. Dier og holdkammeraterne gik videre efter til pokalturneringens kvartfinale efter en sejr i straffesparkskonkurrence.

Dier bidrog selv ved at score på sit forsøg, ligesom danske Pierre-Emile Højbjerg sendte bolden i nettet.