Fodbold

Sportsdirektør udelukker Schöne i Genoa - skandaløst, siger agent

Genoas sportsdirektør, Daniele Faggiano, har ifølge Lasse Schönes agent ikke ønsket, at danskeren skulle indgå i klubbens 25-mand store trup.

Lasse Schöne ser ud til at være en færdig mand i Serie A-klubben Genoa.

Den 34-årige danske midtbanespiller er ikke indskrevet på cheftræner Rolando Marans liste over de 25 spilleberettigede mand, som Genoa offentliggjorde onsdag aften.

Derfor er der ingen udsigt til spilletid for Lasse Schöne i den nuværende sæson.

Lukas Lerager er dermed den eneste dansker i Genoa-truppen, da Peter Ankersen for nylig skiftede til FC København.

Sportsdirektør spænder ben

Lasse Schönes agent, Revien Kanhai, er rasende over udviklingen.

Det siger han til det hollandske medie Voetbal International.

- Cheftræneren indikerede, at han ønskede at bruge Lasse i startopstillingen, men sportsdirektøren er af en anden mening, siger Revien Kanhai.

Ifølge fodboldagenten antydede Genoas sportsdirektør, Daniele Faggiano, at det ville blive svært for Lasse Schöne at komme i startopstillingen på grund af nyindkøb på midtbanen.

- Vi meddelte i sidste uge, at Lasse ønskede at blive i klubben og kæmpe sig tilbage i Genoas startopstilling. Begge direktører mente, at det var en god plan, siger Revien Kanhai og uddyber:

- Sent i aftes hørte vi, at sportsdirektøren ikke har registreret ham i truppen. Lasse tog derefter kontakt til trænerteamet, der fortalte, at de gerne ville have ham med, men at sportsdirektøren ville det anderledes.

Agent: Skandaløs afgørelse

Fodboldagenten kalder det skandaløst, at Lasse Schöne ikke blev informeret om Genoas beslutning, inden transfervinduets afslutning ved midnat mandag 5. oktober.

Hvis kontrakten var blevet ophævet i tide, havde den danske midtbanespiller haft mulighed for at søge en ny klub, da der var flere interesserede klubber, siger Revien Kanhai til Voetbal International.

Lasse Schönes muligheder for at opnå spilletid i den kommende tid er nu begrænset til fodbolddestinationer som Portugal, Kroatien, Schweiz og Rusland, hvor transfervinduet stadig er åbent.

TV 2 SPORT har forsøgt at komme i kontakt med Lasse Schöne, men det har ikke været muligt at få en kommentar fra danskeren.

Smittet med coronavirus

I slutningen af september kom det frem, at Lasse Schöne var blevet testet positiv for coronavirus.

Siden voksede smitteudbruddet i Genoa-klubben, og i sidste uge var i alt 17 spillere i klubben konstateret smittet med covid-19.

Lasse Schöne kom til den italienske Serie A-klub i august 2019 fra Ajax, hvor han havde tilbragt syv sæsoner.

I den seneste Serie A-sæson spillede den danske midtbanespiller 34 kampe og var dermed en af de foretrukne spillere på Genoas hold.