Suarez åbner op efter Barcelona-exit: - Jeg følte Messis smerte

Luis Suarez taler nu ud om skiftet væk fra Barcelona, hvor både han og Lionel Messi var frustrerede.

Partnerskabet mellem Luis Suarez og Lionel Messi blev revet itu – og ifølge de to stjerner var det ikke deres egen skyld.

Luis Suarez blev nemlig solgt til Atlético Madrid i det netop lukkede transfervindue efter seks år i den catalanske storklub. Messi mener, at Suarez blev "smidt ud", efter at hollænderen Ronald Koeman blev ansat som cheftræner

Argentineren har sendt sin støtte til Suarez, og dette sætter han pris på.

- Jeg er ikke overrasket over Messi, fordi jeg kender ham godt, og jeg kender den smerte, han følte, da jeg også havde den, siger Luis Suarez ifølge Goal.com.

- Han følte, at de sparkede mig ud af klubben på grund af omstændighederne. Der var andre måder, man kunne have gjort det mere korrekt på. Det var seks lange år, og det har også gjort ondt ham på. Jeg ser ham som en ven og ved, hvor meget han har lidt.

Blev påvirket af flere ting

Luis Suarez’ udtalelser kommer efter Uruguays 2-1-sejr over Chile i VM-kvalifikationen natten til fredag, hvor han efter kampen forklarede, at der skete nogle ting i Barcelona, der fik indflydelse på ham.

- Der er nogle mærkelige ting i Barcelona – såsom at man bliver sendt til at træne alene, fordi du ikke er i spil til en kamp, siger Suarez.

- Disse ting påvirker mig, og min familie så det, så de opfordrede mig til at tage chancen. Da Atlético kom til mig, tvivlede jeg ikke i et eneste sekund.

Sandheden er, at intet overrasker mig mere

Lionel Messi

"Suarez fortjener at blive husket"

Instagram skrev Lionel Messi en personlig hilsen til sin ven Suarez, hvor han langede ud mod de beslutninger, der blev truffet i den spanske storklub.

- Det bliver mærkeligt at se dig i en anden trøje – og endnu mere mærkeligt at møde (spille mod, red.) dig. Du fortjener at blive huske, for hvad du er: En af de vigtigste spillere i klubbens historie, der har opnået store ting som en grund og individ. Og ikke at blive sparket ud, som du gjorde, skriver Messi.

- Men sandheden er, at intet overrasker mig mere.

Luis Suarez grundlagde med en straffesparksscoring Uruguays 2-1-sejr, og det var Suarez' mål nummer 39 i en gældende landskamp – altså fraregnet venskabskampe.

Lionel Messi har kontraktudløb i Barcelona i sommeren 2021. Han mente dog, at han havde en klausul, der betød, at han allerede denne sommer kunne forlade klubben.

Barcelona-ledelsen så dog anderledes på sagen og mente ikke længere, at klausulen var gyldig. Derfor endte klubbens superstjerne ufrivilligt med at blive i Barcelona.