Fodbold

PSG får svært ved at stille hold mod United

PSG er hårdt ramt på skadesfronten inden tirsdagens Champions League-kamp mod Manchester United.

Landsholdspausen er slut, og det betyder, at klubfodbolden vender tilbage.

I samme ombæring er det tid til, at verdens største klubturnering, Champions League, skal have sat gang i gruppespillet.

Indledningen på Champions League-gruppespillet kan dog meget vel blive en halvkedelig oplevelse for sidste års finalister fra PSG.

Positive coronaprøver og et hav af skader har nemlig decimeret den franske trup så voldsomt, at holdets tyske træner får svært ved at sætte et hold.

- Vi har måske kun 11, 12 eller 13 spillere til rådighed, siger Thomas Tuchel på et pressemøde ifølge Manchester EveningNews.

- Vi er ramt af sort uheld. Julian Draxler og Marquinhos er tvivlsomme til kampen i Manchester. Colin Dagba havde en positiv coronatest, mens Thilo Kehrer er skadet i et par uger. Juan Bernat og Mauro Icardi er også skadet og misser kampene mod Nimes og Manchester United.

Thomas Tuchel fortæller desuden, at der også skal passes på spillere som Neymar, Kyllian Mbappe og sydamerikanerne, der har rejst meget i landsholdspausen.

Derudover er Danilo Pereira tilbage i PSG-truppen, men han har været i kontakt med Cristiano Ronaldo, der er blevet testet positiv for coronavirus. Derfor har holdlægerne vurderet, at han ikke skal træne med resten af truppen.

Marco Veratti blev skadet for Italien og er også tvivlsom, fortæller den tyske træner.

PSG får besøg af Manchester United tirsdag aften klokken 21. De to klubber er havnet i gruppe med sidste års semifinalister RB Leipzig samt de tyrkiske mestre Basaksehir.