Fodbold

Dansk talent scorer første Serie A-mål

Se alle mål fra lørdagens Serie A- og LaLiga-kampe her, hvor Mikkel Damsgaard blandt andet fik lavet sit første mål i den bedste italienske række.

Serie A

Napoli 4 - 1 Atalanta

Napoli strålede i lørdagens første Serie A-kamp, hvor de fik besøg af de ellers normalt farlige spillere fra Atalanta. Napoli fik dog hurtigt sat tingene på plads. Tre mål på syv minutter i første halvleg punkterede kampen. Hirving Lozano lavede de første to mål, mens Politano også kom på tavlen.

Kort inden pausen scorede det dyre sommerindkøb Victor Osimhen sit første Serie A-mål. Napoli førte derfor 4-0 ved pausen, og i anden halvleg præsterede Atalanta blot at lave en enkelt reducering.

Med fire scoringer hurtigt efter hinanden i første halvleg sikrede Napoli sig tre vigtige point i topopgøret mod Atalanta Video: TV 2 SPORT

Sampdoria 3 - 0 Lazio

Sampdoria fik en forfærdelig start på Serie A med nederlag til Juventus og Benevento. Nu er de dog i den grad kommet i gang. Først med en svær udesejr over Fiorentina, og så i dag med en storsejr hjemme mod Lazio.

Sampdoria førte 2-0 ved pausen, og i anden halvleg kom den tidligere FCN-spiller Mikkel Damsgaard på banen. Den unge midtbanespiller skulle blot bruge få minutter på banen, før han fik scoret sit første Serie A-mål. Og hvilket et af slagsens. Massimo Ferrero, der er klubbens præsident, kunne heller ikke tro, hvad han så fra den unge danker. Se den flotte danskerscoring her:

Mikkel Damsgaard scorede, da Sampdoria vandt 3-0 over Lazio Video: TV 2 SPORT

Inter 1 - 2 Milan

Det er Zlatan Ibrahimovic, Simon Kjær og resten af Milan-spillerne, der kan smile mest efter derbyet mod Inter.

De hentede nemlig en smal sejr over Inter og Christian Eriksen, da de to mandskaber tørnede sammen lørdag aften. Zlatan Ibrahimovic var den store stjerne, strålede flere gange i løbet af kampen og sikrede med to scoringer tre point til de rød og sort-blusede. Eriksen fik en lille halv time på banen, men danskeren formåede ikke at ændre kampens billede.

Med to scoringer af Zlatan sikrede Milan sig tre point ude mod Inter Video: TV 2 SPORT

LaLiga

Granada 1 - 0 Sevilla

Sevilla skuffede stort, da de lørdag tabte med 1-0 til Granada. Vilkårene var dog heller ikke optimale, da Sevilla-spillerne Joan Jordan fik to gule kort på et minut i første halvlegs tillægstid.

Dermed måtte Lopeteguis troppen spiller anden halvleg en mand i undertal, hvilket de ikke formåede at løse. Få minutter før tid scorede Granadas Yangel Herrea til 1-0 og sikrede hjemmeholdet en flot 1-0-sejr.

Efter en sen scoring sikrer Granada sig tre point i kampen mod Sevilla Video: TV 2 SPORT

Celta Vigo 0 - 2 Atlético Madrid

Luis Suarez viste igen lørdag, at han ved, hvor målet står. Også selvom han er iført en Atlético Madrid-trøje.

Uruguayaneren bragte Atletico Madrid i front tidligt i kampen, og derfra var det op ad bakke for Emre Mor og Celta Vigo. Hjemmeholdet noterede sig for en masse fine muligheder, men bolden ville ikke ind. I tillægstidens femte minut scorede Yannik Carrasco til 2-0, og derfor er Atletico Madrid stadig ubesejret efter fire LaLiga-kampe.

En hurtig Suarez-scoring dannede grundlaget for Atletico Madrids sejr over Celta Vigo Video: TV 2 SPORT

Real Madrid 0 - 1 Cadiz

Oprykkerne fra Cadiz med danske Jens Jønsson i startopstillingen chokerede, da de vandt 1-0 ude mod Real Madrid.

Anthony Lozano scorede efter ti minutter, og derfra var det bare én lang kamp om overlevelse. Det lykkedes, og derfor led Real Madrid et meget skuffende nederlag. Det var klubbens første nederlag i år. Cadiz har nu imponerende ti point efter fem kampe.

En tidlig scoring sikrede Cadiz sejren, da de overraskende vandt ude mod Real Madrid Video: TV 2 SPORT