Fodbold

Der bliver plads til Eriksen, lover Inter-træner

Antonio Conte har stadig stor tiltro til Christian Eriksen og lover, at der nok skal blive spilleminutter til danskeren.

74 minutter.

Det er, hvad det er blevet til for Christian Eriksen i de tre Serie A-kampe, Inter har spillet indtil videre i denne sæson.

Men hvis det står til Antonio Conte, der er cheftræner for Inter, er der meget mere i vente for den danske landsholdsspiller.

- Jeg ved ikke, om han spiller for meget eller for lidt i Inter. For mig spiller han den rigtige mængde af tid, imens vi respekterer holdet, siger Antonio Conte ifølge Football Italia.

- Jeg kan lave fejl, men jeg er tilfreds med det, Christian bringer til gruppen, og det tror jeg også, han er. Der bliver plads til ham, og det gælder også alle de andre. Det bliver en lang og udmattende sæson.

Jeg håber da så sandelig ikke, at jeg skal sidde på bænken hele efteråret

Christian Eriksen

Eriksen er fortrøstningsfuld

Christian Eriksen kom til Inter i transfervinduet i januar, hvor han i starten fik en del spilletid på Inter-holdet. Men sidenhen er det gået lidt op og ned, og i slutningen af den sidste sæson var det begrænset, hvad danskeren fik af spilletid.

Eriksen fortalte i forbindelse med landskampspausen, at han ikke håber, det fortsætter på den måde.

- Jeg håber da så sandelig ikke, at jeg skal sidde på bænken hele efteråret. Det er i hvert fald ikke min intention. Og jeg håber heller ikke, at det er klubben eller trænerens intention.

- Champions League begynder, når vi kommer tilbage i klubberne, så der er rigtig meget fodbold, der skal spilles, så jeg er sikker på, at jeg nok skal få mine minutter. Så handler det bare om at få flere, end folk udefra og jeg selv forventer lige nu, sagde Christian Eriksen.

Men selvom han tror, at det bliver bedre, erkender han også, at det ikke er tilfredsstillende. Han kan nemlig ikke huske, at han har været i en lignende situation tidligere i karrieren.

- Jeg står et sted, hvor jeg måske ikke rigtig har stået før på et klubhold. Jeg fik en fin start, efter jeg kom til Inter i januar, og jeg prøvede at vise mig frem der. Så kom coronapandemien, og hvad der nu er sket, og så er det gået lidt op og ned, sagde danskeren.

Christian Eriksen og Inters næste opgave er et lokalopgør mod AC Milan. Den kamp kan du se på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY lørdag klokken 18.00.