Fodbold

"Ingen følelser" og "problemfuld" - legender revser Eriksen

Tidligere Serie A-spillere stiller spørgsmålstegn ved Eriksens fremtid i Inter. De mener ikke, at danskeren passer til Contes spillestil.

Reservespiller i Inter. Stjerne på det danske landshold.

Det er den paradoksale virkelighed for Christian Eriksen, der har fået 97 minutters spilletid i de fire kampe, Inter har spillet i indeværende Serie A-sæson.

Nu er tidligere spillere ude med riven. Og de pakker ikke deres mening om midtbanekreatøren ind. Forhenværende Lazio-stjerne Paolo Di Canio mener ikke, at danskeren passer til manager Antonio Contes måde at spille fodbold på.

- Eriksen har intet med Conte at gøre. Conte kan godt lide den slags spillere, som viser følelser og giver alt, hvad de har. Eriksen viser ingen følelser. Man kan ikke se på hans ansigt, om han vinder eller taber 4-0, lyder det fra Di Canio ifølge Football Italia til Sky Sports.

Den tidligere Inter-legende Giuseppe Bergomi, der har spillet over 500 kampe for klubben, sår også tvivl om, hvorvidt Eriksen har en fremtid i Inter.

Det fortæller han til italiensk radio.

- Eriksen vil altid være en problemfuld spiller for Inter, og spørgsmålene om, hvorfor han ikke spiller mere, vil altid være der. Han har aldrig overbevist mig i Serie A, lyder det ifølge Football Italia.

Conte har lovet Eriksen mere spilletid

Fra pensionerede fodboldspillere til manden, der i sidste ende bestemmer, om hovedpersonen skal spille eller ej - Antonio Conte.

Selvom Eriksen ikke har fået mange minutter af italieneren, og danskeren generelt har kæmpet med sit eget spil i Inter, har Conte lovet, at der er mere i vente for Eriksen.

- Jeg kan lave fejl, men jeg er tilfreds med det, Christian bringer til gruppen, og det tror jeg også, han er. Der bliver plads til ham, og det gælder også alle de andre. Det bliver en lang og udmattende sæson, sagde han ifølge Football Italia et par dage inden Milano-derbyet i lørdags.

I den seneste landskamp rundede Christian Eriksen 100 kampe for det danske A-landshold, hvor han kronede bedriften med en straffesparksscoring mod England. Danmark vandt Nations League-kampen på Wembley 1-0.

Næste gang Eriksen kan komme i aktion for Inter, er lørdag 24. oktober, hvor klubben gæster Genoa.