Fodbold

Skadet Malmø-dansker gik i omklædningsrummet før tid - var i chok efter kampen

Anders Christiansen måtte lade sig udskifte på grund af en skade sidst i anden halvleg. Kort efter scorede Djurgården tre mål og vandt 3-2 over Malmø.

- Årets tyveri.

Den danske anfører for Malmø FF, Anders Christiansen, var rystet, efter at det svenske førerhold i Allsvenskan formåede at indkassere tre mål på bare otte minutter i slutningen af udekampen mod Djurgården.

Malmø-holdet førte komfortabelt med 2-0, men fra det 81. til det 89. minut gik det helt galt, da Djurgården vendte kampen på hovedet og vandt 3-2.

En del af forklaringen kan tilskrives, at Anders Christiansen måtte lade sig udskifte efter 78 minutters spil med en skade og derfor befandt sig i omklædningsrummet, da Djurgården fik ændret kampbilledet.

- Jeg så ikke det sidste kvarter af kampen. Jeg var chokeret, da jeg hørte resultatet, siger Anders Christiansen med øgenavnet 'AC' til Expressen og uddybede:

- Vi var i fuld kontrol i de første 75 minutter af kampen. Det var en magtdemonstration af Malmø. En lektion i fodbold.

Syet med syv sting

Angriberen Ola Toivonen havde planmæssigt bragt Jon Dal Tomassons tropper fra Skåne foran 2-0 i begyndelsen af anden halvleg, men Malmø-holdet mistede momentum i udekampen i Stockholm, da den danske anfører forlod banen.

Ifølge den danske træner måtte 'AC' sys med syv sting efter en stempling. Skaden skulle dog ikke være så alvorlig, at den holder anføreren ude af Malmøs næste kamp.

- Vi spiller rigtig god fodbold i næsten hele kampen. Så indkasserer vi to mål. Det er helt uacceptabelt, og vi taber kampen, lød Jon Dal Tomassons analyse.

En juniorfejl

Ola Toivonen troede ligesom sin danske anfører, at Malmø havde vundet kampen med føringen på 2-0 dybt inde i anden halvleg.

Angriberen var derfor dybt skuffet over kampens afslutning, hvor Djurgården scorede to mål inden for bare ét minut efter to hjørnespark.

Toivonen kaldte det en juniorfejl, at Malmøs ikke formåede at fastholde føringen.

- Det er for dårligt.. Efter 2-2 er det et korthus, der kollapser, sagde Ola Toivonen til Aftonbladet.

Foruden danske Anders Christiansen spillede Søren Rieks 84 minutter og Jonas Knudsen hele kampen for Malmø-holdet.

På trods af nederlaget til Djurgården fører Malmø FF sikkert den bedste svenske fodboldrække, Allsvenskan.

Holdet har et forspring på otte point til en række forfølgere med bare seks kampe tilbage af sæsonen.