Fodbold

Liverpool-spiller langer ud efter lokalrivaler

Georginio Wijnaldum skyder med det tunge skyts efter Everton efter lørdagens kamp, hvor Liverpools Virgil van Dijk blev langtidsskadet.

Det gør ondt. Rigtig ondt på Liverpool efter klubben fik skadet deres defensive anker i Virgil van Dijk i weekendens kamp mod Everton.

Og det har fået bølgerne til at gå højt på Anfield, efter det står klart, at hollænderen kan være ude i resten af sæsonen med en korsbåndsskade. Og det er Everton-keeper Jordan Pickford, der bliver skudt efter.

- Selvfølgelig er vi oppe at køre. Den måde Pickford kom ud på var virkelig dumt, siger Van Dijks holdkammerat og landsmand Georginio Wijnaldum til BBC.

- Jeg tror ikke, han ville skade ham på den måde, han skadede ham på.

De gik over stregen

Det var nemlig i et sammenstød med Everton-keeperen, at det gik galt for Liverpools vigtige forsvarsspiller. Pickford kom hårdt ud i hollænderen ved en dyb bold i feltet, og i sidste ende kostede det dyrt. Ikke bare for van Dijk, men for Liverpool i det hele taget.

Og Wijnaldum mener, at Everton-spillerne generelt har svært ved at styre sig i de lokalopgørene mod Liverpool.

- Jeg mener, der går alt for langt i de kampe, de spiller mod os. Alle vil vinde lokalopgørene, og nogle gange går du over stregen, men det her var for meget. Ikke bare den her tackling, men også Richarlison på Thiago var også en slem en.

Den voldsomme tackling kostede Everton-spilleren et rødt kort i opgøret, der sluttede 2-2. Men det var på en hård baggrund, at det resultat kom i land, mener Liverpool-midtbanespilleren.

- Uheld kan ske i fodbold. Du kan være uheldig og komme til at skade en, men den måde, de gjorde det på, var helt uacceptabel, fortsætter Wijnaldum sin tirade mod lokalrivalerne.

- Det er bare værre, når den slags ikke bliver straffet, og i det her tilfælde Pickford.

Liverpools første opgave uden van Dijk i det centrale forsvar er onsdag aften, når de er på besøg i Amsterdam for at møde Ajax i Champions League.