Fodbold

Udvist AGF-profil: - Fischer skaber sig som en lille pige

Viktor Fischer er ikke en populær herre hos AGF's Nicolai Poulsen, som ikke fik lov til at spille hele kampen mod FCK.

En god tackling blev pludselig til en dyr tackling søndag aften.

AGF-midtbanespilleren Nicolai Poulsen havde faktisk lavet et glimrende glidende indgreb på Viktor Fischer, men efter kontakt med bolden førte han sit ben videre og ramte FCK-stjernen.

Det takserede kampens dommer, Mads-Kristoffer Kristoffersen, til et gult kort, og da AGF-midtbaneslideren allerede løb rundt med et gult kort fra første halvleg, betød det en direkte billet til et tidligt bad i det 61. minut. En beslutning, Poulsen var alt andet end tilfreds med, hvilket tydeligt kom til udtryk umiddelbart efter det røde kort.

Efter superligakampen lagde han heller ikke skjul på frustrationen over dommen.

- Jeg ved ikke, hvor meget jeg rammer ham. Hvis jeg rammer ham, er det vel på det minimale, at jeg snitter ham. Om han så skal ligge og skabe sig som en eller anden lille pige, som han er en gang imellem, er det klart, at han (dommeren, red.) skynder sig at hive nummer to gule kort op, siger Nicolai Poulsen til TV3 SPORT.

AGF's Nicolai Poulsen nedlægger FC Københavns Victor Fischer og modtager efterfølgende sit andet gule kort.

Røde kort og VAR

Kampen endte med en FCK-sejr på 1-0, og det røde kort var ikke kampens eneste dramatiske episode.

Inden da havde udeholdet scoret på et straffespark, som de blev tildelt, efter at VAR-rummet hjalp kampdommeren med at dømme hånd på fra AGF-backen Alexander Munksgaard.

Den mulighed udnyttede Jonas Wind med et frækt lob.

Poulsens røde kort skulle vise sig ikke at være det eneste i kampen. I det 77. minut blev FCK-angriberen Mikkel Kaufmann også præsenteret for sit andet gule kort i kampen.