Fodbold

Den ene stjerne er klar til comeback, mens den anden er skadet igen

Sergio Agüero udgik lørdag med en skade mod West Ham og kan se frem til en pause. Real Madrids stjerne Eden Hazard er til gengæld snart tilbage.

Manchester City-angriberen Sergio Agüero kan være ude i op til en måned, efter at han lørdag blev skadet i en kamp mod West Ham i Premier League.

Det oplyser Manchester Citys træner, Pep Guardiola, mandag på et pressemøde før holdets kamp tirsdag mod franske Marseille i Champions League.

Vi er alle glade for, at han er med os, og vi får at se, hvordan vi bruger ham

Zinedine Zidane om Eden Hazard

Agüero måtte lørdag lade sig udskifte med et muskelproblem. Den nye skade kom bare en uge efter, at argentineren var vendt tilbage til banen efter en operation i knæet.

- Vi vidste, at han ikke var i den bedste forfatning. Når du er ude i fire eller fem måneder med en knæskade, så har du altid risiko for at få skader, når du kommer tilbage, siger Guardiola.

Han tilføjer, at Agüero som minimum er ude i ti dage, men at der i værste tilfælde kan gå op til en måned.

Ud over Agüero må Pep Guardiola også se bort fra angriberen Gabriel Jesus og forsvarsspilleren Nathan Aké mod Marseille.

Guardiola bekræfter til gengæld, at både Kevin De Bruyne og Aymeric Laporte er klar til opgøret i Frankrig.

Gode nyheder hos Real Madrid

I Spanien er der anderledes positivt nyt om den belgiske stjerne Eden Hazard, der er på vej tilbage på banen for Real Madrid efter mere end to måneder på sidelinjen med en skade.

Belgieren har siddet ude med en muskelskade siden 7. august. Tirsdag kan han få comeback for Real Madrid.

Hazard er således rejst med resten af holdet til Tyskland, hvor han kan få comeback, når det spanske mandskab tirsdag møder Borussia Mönchengladbach i Champions League.

Det siger Real Madrids træner, Zinedine Zidane, mandag på et pressemøde før kampen.

- Det er gode nyheder. Vi er alle glade for, at han er med os, og vi får at se, hvordan vi bruger ham, siger Zidane.

29-årige Hazard var sidst på banen i Europas fornemmeste klubturnering 7. august, da Real Madrid i sidste sæson tabte til Manchester City i ottendedelsfinalen.

Her måtte Hazard udgå med en muskelskade i højre lår i det 83. minut, og han har ikke spillet siden.

Real Madrid skal tirsdag forsøge at rejse sig, efter at holdet onsdag i sidste uge tabte 2-3 hjemme til ukrainske Shakhtar Donetsk i Champions Leagues første gruppekamp.