Fodbold

Barcelona flopper igen - se målmands katastrofale drop her

Barca-målmanden Neto fik en sjælden chance i Barcelona-målet og fejlede.

FC Barcelonas problemer i LaLiga fortsætter for fuld udblæsning.

Lørdag aften måtte storholdet nøjes med 1-1 på udebane mod Alavés efter en kæmpemæssig brøler af målmanden Neto i første halvleg.

- Pique spiller, og Neto løber. Det er ikke godt af Pique, men til gengæld en katastrofe af Neto. Han får tæmmet bolden ind på sin venstre hæl og ender med at blive lidt tragikomisk, siger TV 2 SPORTs ekspert Jonas Hebo.

- Neto har mulighed for at få bolden væk. I stedet for det sidste træk kan han tyre den ud over tribunen.

Uden sejr i fire kampe

Antoine Griezmann udlignede for Barcelona i det 63. minut. Sekunder inden var Alavés blevet reduceret til ti mand, da Jota fik sit andet gule kort.

Men trods en halv times overtal lykkedes det ikke for Barcelona at vinde kampen. Det er fjerde LaLiga-kamp i træk, at holdet ikke formår at vinde.

De står noteret for otte point i seks kampe, og i den seneste spillerunde blev det til et 3-1-nederlag til ærkerivalerne fra Real Madrid.

FC Barcelona var længe på hælene mod Alaves, der kom foran efter en stor målmandsfejl af Neto. Video: TV 2 SPORT

Referat

Af ritzau

Barcelona-målmand Neto blev den store skurk med et koks, som betød, at Alaves kom foran 1-0 efter en halv time.

Neto afløste igen skadede Marc Andre ter Stegen og modtog en harmløs tilbagelægning fra Gerard Pique, men så gik det helt galt for målmanden.

Neto kunne slet ikke få styr på bolden, og Luis Rioja kom løbende, snuppede den og sparkede den i det tomme mål.

Barcelona havde bolden i stort set hele første halvleg, men fik ikke meget ud af overtaget.

Træner Ronald Koeman foretog tre udskiftninger i pausen, og ind kom Trincao, Miralem Pjanic og 17-årige Pedri. Det gik ud over Ousmane Dembélé, Sergio Busquets og Clément Lenglet.

Barcelona øgede presset og sad på det hele, men det kastede ikke et mål af sig.

Så blev Alaves-spilleren Jota vist ud med sit andet gule kort, og to minutter senere udlignede Antoine Griezmann, da han løftede bolden i mål. Kort efter forsøgte Messi sig, og det trak op til et føringsmål.

Med en mand i overtal og 25 minutter igen havde Barcelona alle muligheder, og Griezmann lynede igen, men der blev dømt offside.

Der var nu nærmest tale om en belejring, og Martin Braithwaite blev sendt på banen med et kvarter igen i stedet for Ansu Fati.

Presset tog til, og Barcelona vadede i hjørnespark i slutfasen, men kunne altså ikke score det afgørende mål, og så endte det 1-1.

Atlético Madrid vandt ude 3-1 over Osasuna i et opgør, hvor unge Joao Felix scorede to mål og i øvrigt misbrugte et straffespark, mens det ene mål blev scoret på et straffespark.

Lucas Torreira scorede også for gæsterne, mens Ante Budimir stod for hjemmeholdets mål.