Fodbold

Beckhams tropper overrasker og når slutspillet i første sæson

Mens stormen Eta fejede ind over det sydlige Florida, stod Inter Miami imod og sikrede sig en playoffplads.

I sin første sæson i den amerikanske Major League Soccer (MLS) sikrede David Beckhams klub Inter Miami sig søndag en plads i slutspillet.

Det skete under vanskelige vejrforhold i det sydlige Florida, hvor den tropiske storm Eta hærger.

Men en kombination af Inter Miamis 2-1-sejr over Cincinnati, og at rivalerne fra Atlanta og Chicago tabte point, sikrede det nytilkomne hold en plads i slutspillet.

Søndagens sejr var blot den syvende ud af 23 kampe i den regulære sæson for Inter Miami med træner Diego Alonso i spidsen. Alligevel nuppede holdet den sidste playoff-billet ved at slutte som nummer ti i Eastern Conference.

- Vi er meget begejstrede. Det har været et svært år, men vi har arbejdet hårdt, og i dag fik vi belønningen, siger Diego Alonso.

Inter Miamis chancer for at nå slutspillet så ellers små ud inden søndagens kamp, da også Atlanta, Chicago og Montreal var i spil om de sidste to ledige pladser.

I slutspillet møder Inter Miami Nashville den 20. november.

Beckham startede for tre år siden

Det er kun knap tre år siden, at det engelske fodboldikon David Beckham officielt blev tildelt en klub i MLS med byen Miami.

I forvejen var David Beckham i ejergruppen.

Beckham, der i særlig grad blev en legende i Manchester United, annoncerede sine planer om en MLS-klub allerede i 2014.

Den i dag 45-årige englænder indstillede sin aktive karriere i 2013. Ud over Manchester United førte karrieren ham forbi Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan og Paris Saint-Germain.

Derudover blev det til 115 optrædener på Englands A-landshold.