Belgiske stjerner misser gruppefinalen mod Danmark

Belgiens Dortmund-duo på midtbanen er i karantæne. Landstræneren varsler flere ændringer.

Mens Danmark kan stille noget nær stærkeste opstilling i onsdagens landskamp, bliver Belgiens landstræner, Roberto Martínez, tvunget til at ryste posen.

Nationerne mødes i en sand gruppefinale i Nations League, hvor Danmark er tvunget til sejr for at tage førstepladsen og dermed sensationelt ende i Nations Leagues Final4.

Men chancen for sejr er på papiret ikke blevet dårligere efter belgiernes 2-0-sejr over England søndag aften.

Her fik Dortmund-duoen Axel Witsel og Thomas Meunier nemlig gule kort til sig, og det sender dem i karantæne og ud af onsdagens brag.

- Vi må klare os uden nogle spillere, og der er også nogle andre gutter, som også spillede mod Schweiz (testkamp onsdag i sidste uge, red.). Så vi får mulighed for at prøve nogle andre spillere af, siger Martínez ifølge voetbalnieuws.be.

- Danmark er et offensivt hold, og det bliver en interessant kamp.

Landstræneren har samtidig sendt reservemålmanden Simon Mignolet hjem.

På skadessiden glimrer især navnet Eden Hazard. Real Madrid-stjernen er smittet med coronavirus og så sent som lørdag var der ikke kommet en negativ test tilbage.

Martínez håber dog til det sidste, selvom det synes umuligt.

- Vi har håb. Hazard var ikke til rådighed i sidste uge, men det kan ændre sig til kampen mod Danmark, selvom han skal være i stand til at træne mindst én gang med holdet, siger Martínez.

Inter-angriberen Romelu Lukaku var tvivlsom op til kampen mod England, men han nåede at blive klar. Lukaku spillede hele kampen, dog uden at komme på måltavlen.

I den danske lejr må Kasper Hjulmand se bort fra Kasper Dolberg og Jens Stryger Larsen, mens Kasper Schmeichel bliver meldt klar til onsdagens kamp, efter han slog hovedet og blev udskiftet i pausen af Danmarks 2-1-sejr over Island.