- Det ser meget slemmere ud, end det er, siger Schmeichel

Kasper Schmeichel blev skiftet ud i pausen af landskampen mod Island efter et voldsomt sammenstød.

Han fik et lår i fuld fart hamret ind i jorden og gik i græsset, som var det en bokser, der var blevet slået ud.

Heldigvis var der både bevægelse og åbne øje hos landsholdsmålmand Kasper Schmeichel, der stødte voldsomt sammen med islandske Albert Gudmundsson.

Mandag middag meldte landstræner Kasper Hjulmand, at Schmeichel var sluppet med skrækken, og mandag aften satte hovedpersonen selv ord på oplevelsen.

- Heldigvis var det bare et slag. Det var ikke så slemt, som det så ud. Jeg har set den, og det ser meget slemmere ud, end det er, siger Kasper Schmeichel i en video fra Dansk Boldspil-Union.

- Jeg så den på fjernsynet, og den ser ikke særligt behagelig ud. Det var den heller ikke i øjeblikket, men det er det, der kan ske i fodbold.

Han fortæller, at udskiftningen i pausen var for en sikkerheds skyld, fordi landsholdslægerne skønnede, at der ikke var grund til at tage nogen chancer.

Grønt lys fra lægerne

Schmeichel var derfor med i mandagens træning og håber på, han bliver helt klar til onsdagens storkamp mod Belgien.

- Heldigvis har vi gode læger og fysioterapeuter, der har passet godt på mig. De har tjekket mig igennem og givet mig grønt lys, siger Schmeichel.

Danmark har sensationelt chancen for at vinde Nations Leagues gruppe 2 i A-rækken. Det kræver dog en sejr på udebane mod verdensranglistens nummer et.

- Det er det, vi har drømt om; en mulighed for at vinde den her gruppe. Hvis der var nogen, der havde givet os den mulighed i så svær en gruppe, havde vi taget den. Det bliver en svær kamp, men vi glæder os rigtig meget, siger Schmeichel.