Fodbold

Lazio vinder vandkamp - se de vilde billeder her

Banen var plaskvåd og næsten ikke til at spille på. Alligevel vandt Lazio på udebane over Crotone på en bane, der skabte en masse komiske situationer.

Mistimede glidende tacklinger. Afleveringer, der totalt stoppede i kæmpe vandpytter. Spillere, der pludselig skulle sparke med det andet ben, fordi bolden stoppede.

Det var helt ekstraordinære scener, der udspillede sig, da Lazio lørdag slog Crotone på udebane.

For selvom hovedstadsklubben vandt 2-0 på to scoringer af henholdsvis Ciro Immobile og Joaquin Correa over bundproppen Crotone, vil kampen blive huske for den regnvåde bane, der blev spillet på.

Op til kampen var der tvivl om, hvorvidt den kunne gennemføres, fordi byen Crotone, der ligger i det sydøstlige Italien, er ramt af massive oversvømmelser. Beboere i området var endda blevet frarådet at gå udenfor.

- Undgå at gå ud for din egen sikkerhed, lød det tidligere på dagens fra Crotones borgmester Vincenzo Voce.

Selvom biler var fanget på gaden i de massive regnskyld i Crotone, og der var indsat både i redningsaktioner midt i byen, så blev kampen spillet.

- Der var reelle bekymringer omkring, hvorvidt vi kunne spille, og i de første minutter blev banen værre, men heldigvis stilnede regnen af, og vinden blev også mere rolig. Det gjorde det muligt at spille en halvordentlig fodboldkamp, siger Crotone-træner Giovanni Stroppa til italiensk Sky Sport efter kampen.

Bolden stoppede i vandpytter

Kampen igennem var spillet usammenhængende, og det var svært for de to hold at sætte afleveringer sammen, fordi bolden ganske enkelt stoppede på den regnvåde bane.

Undervejs i kampen opstod adskillige pudsige og komiske situationer, som da Lazio i første halvleg spillede en tilsyneladende perfekt bold i dybden. Men bolden stoppede i en vandpyt, og så blev chancen aldrig til noget.

Begge hold mistimede konstant deres indgreb, og flere glidende tacklinger blev aldrig sat ind, da bolden stoppede inden den liggende spiller.

Med sejren fortsætter Lazio deres gode stime, og de kravler op på en øjeblikkelig 5. plads. Crotone ligger fortsat på sidstepladsen og har kun to point efter otte kampe.