Fodbold

Opråb fra Conte: - Intet er let her

Inters træner Antonio Conte var ikke i det bedste humør, efter hans hold havde slået Sassuolo 3-0 i Serie A.

Antonio Contes humør afspejler tilsyneladende ikke, at Inter har vundet to ligakampe i træk for første gang siden september.

I et interview med Sky Sport Italia efter lørdagens 3-0-sejr over Sassuolo brugte Conte en del af taletiden på at komme med et opråb om sammenhold i klubben. Han føler, Inter bliver angrebet ude fra.

- Intet er let her. Inter er en klub, hvor folk ikke kan vente med at kaste negativitet mod os. Vi må være hermetisk lukkede og ikke lade noget komme ind udefra – især ikke fra dem, der ikke kan vente med at kaste mudder, eller det, det er værre, mod os, siger Conte ifølge Football Italia.

Samtidig afviser træneren, at den imponerende udesejr var sæsonens bedste præstation af Inter-mandskabet.

- Helt klart ikke. Det er vores bedste resultat i sæsonen, men andre præstationer har været langt bedre. Resultatet har en tendens til at påvirke opfattelsen af præstationen, lød det fra træneren.

Truet af fans

Efter en flot sæsonstart har Inter været inde i en kedelig periode i efteråret. Lørdag vandt klubben for blot tredje gang ud af 11 kampe i oktober og november, og ifølge nogle af klubbens fans har indstillingen simpelthen været for dårlig.

Lørdag var en mindre gruppe tilhængere således mødt op foran klubbens træningsanlæg med et banner. Her blev det slået tydeligt fast, at de ønskede en mærkbar forandring:

VIS NOSSER, ELLER VI KOMMER MED BASEBALLBATS, stod der med blåt på hvidt.