Fodbold

Angriber lå stille i ti minutter: - Du så panikken i lægernes øjne, siger træner

Wolverhampton-spilleren Raul Jimenez er blevet opereret efter et uhyggeligt sammenstød med Arsenals David Luiz.

Søndagens sene Premier League-kamp mellem Arsenal og Wolverhampton fik en meget ubehagelig indledning.

Kampen var blot fire minutter gammel, da hjemmeholdets David Luiz og Wolves-spilleren Raul Jimenez bankede hovederne sammen i forbindelse med et hjørnespark.

Spillerne fik lynhurtigt kaldt lægerne ind på banen efter sammenstødet.

Begge spillere faldt til jorden, hvor specielt Raul Jimenez kom slemt til skade. Han lå bomstille på det kolde græs i ti minutter.

- Det havde en stor indflydelse på kampen, og du så, hvor alvorligt det var, ud fra de to holds lægers reaktion, der sprintede ind på banen. Du så panikken i deres øjne, og du begynder hurtigt at tænke på, hvordan han har det, sgade Wolves-træner Nuno Espirito Santo efter kampen til holdets egen hjemmeside.

Jimenez blev behandlet på banen i lige godt ti minutter, inden han blev båret væk iført en iltmaske.

Blodet dryppede fra mexicanerens ansigt.

Raul Jimenez fik behandling inde på banen i næsten ti minutter.
Raul Jimenez blev båret fra banen iført en iltmaske.

Opereret for kraniebrud

Mandag oplyser Wolverhampton, at Raul Jimenez gennemgik en operation søndag aften. Her stod det klart, at mexicaneren havde pådraget sig kraniebrud. Han skal forblive under observation i et par dage, mens han skal komme sig.

David Luiz, der også var involveret i uheldet, lå også stille i græsset. Han var dog ved bevidsthed relativt hurtigt.

Han modtog behandling i løbet af de ti minutter, hvor spillet var stoppet. Brasilianeren fortsatte kampen iført bandage, men blev taget ud efter de første 45 minutter.

David Luiz blev skiftet ud i pausen, hvorfor han nok ikke var kommet sig helt oven på sammenstødet.

Arsenal tabte, men fokus var på Jimenez

Wolverhampton-spillerne hyldede Jimenez på bedst tænkelig vis.

De orangeklædte leverede en stor præstation ved at vinde 2-1 på Arsenals hjemmebane, Emirates Stadium. Efter kampen var det dog ikke nederlaget, der fyldte mest i Arsenal-lejren.

- Jeg blev chokeret, fordi jeg så spillernes reaktion - de gik og spurgte lægerne. Vi var virkelig bekymrede for Raul Jimenez, fordi det var virkelig grimt, lød det fra Arsenal-træner Mikel Arteta til BBC efter kampen, hvor også Arsenal-spilleren Joe Willock sendte en tanke til Jimenez:

- På vegne af klubben og mig selv sender vi vores bedste hilsen til Raul Jimenez. Vi håber, at han kommer sig godt. Det var en grim oplevelse. David Luiz er kommet sig godt. Han så godt ud, da jeg så ham i omklædningsrummet, forklarede den unge englæder.

Efter sæsonens første ti Premier League-kampe ligger Arsenal nummer 14 med 13 point. Det er holdets dårligste pointhøst efter 10 kampe siden 1981. Wolverhampton ligger nummer 6 med 17 point.