Fodbold

Joachim Andersen bar anførerbindet i sejr over Schmeichel

Leicester kunne spille sig til tops i Premier League, men tabte hjemmekampen til Fulham.

Alt var lagt til rette for, at Leicester mandag aften kunne lægge sig side om side med Tottenham og Liverpool, der fører Premier League an med 21 point, men hjemme på King Power Stadium floppede Leicester.

Med Kasper Schmeichel i målet tabte Leicester med 1-2 til bundholdet Fulham, for hvem Joachim Andersen bar anførerbindet i den normale kaptajns fravær. Det var hans blot fjerde kampe for Fulham.

Med sejren kravlede Fulham over nedrykningsstregen. Leicester ligger nummer fire med 18 point.

Leicester dominerede ellers kampen og havde også sine mulighed, men det var Fulham, der havde effektiviteten til at vinde.

Leicester-topscorer Jamie Vardy havde netop forsøgt sig med en hælafslutning i den ene ende, da Fulham slog kontra og scorede i den anden ende efter en halv time.

Ademola Lookman blev spillet fri og scorede sikkert, da Schmeichel forsøgte at gøre sit mål mindre.

Syv minutter senere fordoblede Fulham så på et straffespark. VAR vurderede, at Christian Fuchs brugte ulovlige midler på at stoppe Bobby Reid.

Ivan Cavaleiro blev sat til at sparke. Schmeichel kastede sig til den rigtige side, men skuddet var for højt, til at danskeren kunne redde.

I anden halvleg pressede Leicester for at reducerede, men Schmeichel måtte undervejs også diske op med en god redning for at afværge 0-3-målet.

Fem minutter før tid fik Leicester så skabt spænding om udfaldet. Bolden blev sendt i feltet, hvor Vardy med hovedet serverede bolden for indskiftede Harvey Barnes, der hamrede reduceringen ind.

I tillægstiden brændte det på foran Fulhams mål, men udeholdet hev den overraskende sejr i land.