Fodbold

Mike Jensen får ophævet sin kontrakt

Mike Jensen og cypriotiske APOEL er blevet enige om at ophæve kontrakten. Dermed er midtbanespilleren fri til at skifte klub.

11 måneder og 11 dage.

Det var, hvad det blev til for den danske midtbanespiller Mike Jensen i cypriotiske APOEL.

Tirsdag eftermiddag meddeler klubben nemlig, at de efter gensidig aftale har ophævet danskerens kontrakt, så han nu kan forlade klubben på en fri transfer.

31-årige Mike Jensen takker sin nu tidligere klub for samarbejdet og nævner, at coronakrisen er en af årsagerne til, at det ikke blev til succes i Cypern.

- Det har været en vanskelig og speciel tid, og desværre var alle disse forhold, vi stod over for, ikke ideelle for at have et godt fodboldår, siger han til klubbens hjemmeside.

- Jeg vil takke APOEL, ledelsen og personalet for samarbejdet. Jeg vil især takke mine holdkammerater, og jeg ønsker dem det bedste i jagten på noget stort.

Klubben takker ligeledes Mike Jensen, fordi han igennem samarbejdet "har været et eksempel på en professionel fodboldspiller og godt menneske."

Fra Norge til Cypern

Mike Jensen skiftede til APOEL den 11. januar efter syv år i norske Rosenborg, hvor han kom til fra Brøndby.

I Rosenborg var han med til at vinde fire mesterskaber og tre pokaltitler til klubben, hvor han også var anfører. Jensen står noteret for syv kampe for det danske A-landshold.

TV 2 SPORT forsøger at få en kommentar fra Mike Jensen, men det er endnu ikke lykkedes.