Fodbold

Barcelona er uden Messi i årets sidste kamp

Argentineren er helt ekstraordinært blevet tildelt et par dages ekstra juleferie i hjemlandet.

Når FC Barcelona tirsdag spiller sin næste og sidste kamp i år, bliver det uden holdets største stjerne.

Lionel Messi har nemlig helt ekstraordinært fået forlænget sin juleferie, skriver Barcelona-avisen Mundo Deportivo, og dermed må holdkammeraterne klare sig uden den dygtige argentiner i LaLiga-kampen mod Eibar.

Klokken 11.00 søndag skulle Barcelona-truppen igen møde op på klubbens træningsanlæg for at få taget de obligatoriske coronatest efter nogle dages juleferie.

Martin Braithwaite, Antoine Griezmann og de andre stjerner var alle på plads til tiden, men der var intet syn af Lionel Messi.

Det var dog ifølge klubben helt efter planen. Argentinerens juleferie i hjemlandet bliver et par dage ekstra efter et hårdt efterår med mange kampe. Messi vender i stedet tilbage i kamp næste år, når første opgave venter for FC Barcelona mod Huesca.

Senere søndag skriver Barcelona på sin hjemmeside, at Messi i øjeblikket modtager behandling for en skade i højre ankel.

Et uvant fodboldår for Messi

Dermed har Lionel Messi været i aktion på det grønne græs for sidste gang i år. Et år, som noget ukarakteristisk for den ellers så succesfulde angriber slutter uden titler.

Derfor må træner Ronald Koeman lægge taktikken til tirsdagens vigtige kamp mod Eibar uden Lionel Messi.

Det ændrer dog ikke på, at det burde være en overkommelig opgave for de spanske vicemestre. Eibar er efter de 15 første kampe i sæsonen placeret lige over nedrykningsstregen på 17.-pladsen.

Med Lionel Messis fravær kan danske Martin Braithwaite nok godt begynde at forberede sig på endnu en plads i startopstillingen for FC Barcelona, hvor danskeren har haft en yderst succesfuld december med masser af spilletid og scoringer.

Du kan se kampen mellem FC Barcelona og Eibar på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY tirsdag aften.