Fodbold

- Spillerne er ikke ambitiøse nok, siger utilfreds Mourinho

Tottenham-manager José Mourinho er frustreret, efter at en føring igen blev sat over styr kort før slutfløjt.

- Vi er ikke farlige nok, vi er ikke ambitiøse nok.

Sådan lyder det fra en skuffet José Mourinho, efter at Tottenham søndag satte point til mod Wolverhampton.

Wolves udlignede til 1-1 få minutter før tid, og Tottenham har i denne sæson dermed mistet flere point i de sidste ti minutter af kampene end noget andet hold i Premier League.

Holdet har mistet otte point på den konto efter også at have sat føringer over styr i de afsluttende ti minutter mod Newcastle, West Ham og Crystal Palace.

- Det er selvfølgelig skuffende. Jeg er frustreret over resultatet. Vi havde kampen under kontrol. Men vi havde 89 minutter til at score flere mål, og det gjorde vi ikke, siger Mourinho.

- Det drejer sig ikke kun om ikke at lave mål, det handler også om ikke at være farlige, ikke at være ambitiøse, og for mig at se er det problemet, tilføjer Mourinho.

Fra 1.-plads til 4.-plads i december

Tottenham fik en optimal start, da Tanguy Ndombele bragte holdet foran i kampens første minut. I anden halvleg trak holdet sig mere tilbage på banen, og Wolves pressede på for en udligning, som kom i det 86. minut ved Romain Saïss.

- Det er naturligvis bekymrende, siger Mourinho om Tottenhams problem med sene scoringer mod sig.

- Men det faktum, at vi scorer tidlige mål og ikke vinder kampene, er en større bekymring, siger manageren.

Med det ene point er Spurs seks point efter Liverpool på førstepladsen. Tottenham toppede Premier League i begyndelsen af december, men har i de seneste fire kampe kun fået fire point.

Wolves-manager Nuno Espirito Santo roser sine spillere for ikke at give op.

- Det har ikke kun noget med den fysiske form at gøre. Det er troen på egne evner, det er spillernes indstilling. Det var en storslået indsats - det krævede et stort hjerte, siger han.