Norsk landsholdspiller skadet i fyrværkeriulykke

Omar Elabdellaoui, der til dagligt spiller i tyrkiske Galatasaray, blev fragtet til sygehuset, efter noget fyrværkeri eksploderede i hans hånd.

År 2020 sluttede langt fra på den festlige måde, som den norske fodboldspiller Omar Elabdellaoui havde drømt om.

Landsholdsspilleren, der tørner ud for den tyrkiske storklub Galatasaray, blev nemlig sent torsdag aften fragtet på hospitalet i Istanbul efter en fyrværkeriulykke.

- Omar Elabdellaoui blev ført til sygehuset efter en ulykke i sit hjem. Han har brandskader i ansigtet, og han har en øjenskade, som er i gang med at blive undersøgt yderligere. Mere information kommer, men spilleren var ved bevidsthed, og skaderne er ikke livstruende, skriver klubben i en meddelelse.

Denne person har tre børn. Hvilken samvittighed har I?

Vicepræsident Albayrak efter ambulancefolk tog billeder af Elabdellaoui

Ambulancefolk delte billeder på sociale medier

Ifølge flere norske medier – heriblandt NRK, TV 2 Norge og Dagbladet – havde Elabdellaoui et stykke fyrværkeri i sin hånd, der eksploderede op i ansigtet på ham.

Medierne skriver også, at lægerne frygter for hans syn, men at det er for tidligt at sige noget endnu.

Ifølge norske Aftenposten var vicepræsident Abdurrahim Albayrak, træner Fatih Terim og anfører Arda Turan alle hos Elabdellaoui på sygehuset torsdag aften.

Den tyrkiske avis Hürriyet skriver desuden, at vicepræsident Albayrak er rasende, efter at ambulancefolkene angiveligt skulle have taget billeder af nordmanden og delt på sociale medier.

- Venner, det er skamfuldt. Denne person har tre børn. Hvilken samvittighed har I?, spørger han ifølge avisen.

Elabdellaoui kom Galatasaray fra Olympiakos i sommer. Galatasaray fører den tyrkiske liga foran Besiktas.

Højrebacken har spillet 49 kampe for det norske landshold.