Fodbold

Kjær og Zlatan har vendt tingene, siger Milan-boss

AC Milan topper lige nu Serie A, og det har blandt andre danske Simon Kjær stor andel i, siger cheftræner Stefano Pioli.

Se fuld spillerunde i Serie A søndag på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY

Vi skal hele ti år tilbage, før vi finder det seneste mesterskab til AC Milan.

Men noget tyder på, at det ændre sig i denne sæson. Ved årsskiftet indtager Milano-klubben førstepladsen i Serie A med 34 point efter 14 kampe.

Klubben har endnu ikke tabt i denne sæson, og cheftræner Stefano Pioli siger, at der er en enormt god stemning på holdet. Og det skyldes blandt andre Simon Kjær.

- Truppen er stærk, sammentømret og stolt. De spillere, der ankom i januar, Ibrahimovic og Kjær, har sat et eksempel, og det hjalp os til at vende tingene, siger Pioli til Corriere della Sera ifølge Football-Italia.

- Der er entusiasme nu, og der er seriøsitet og kompakthed. Der er ikke længere brug for at hænge tabellen på tavlen, for alle ved, hvad de skal gøre.

Simon Kjær og AC Milan skal i aktion søndag mod Benevento. Den kamp kan du se på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY klokken 18.00.

Kæmper sig tilbage efter skade

Simon Kjær har dog kæmpet med skader på det seneste, men lige før nytår, 29. december, delte han en glædelig besked på det sociale medie Instagram.

- Dejligt at være hjemme, skrev forsvarsspilleren, der var glad for at kunne træne igen.

Faktisk er danskeren så meget ovenpå igen, at han er med i AC Milans trup til kampen mod Benevento søndag. Og hvis fysikken er til det, banker han for alvor på til en plads i startopstillingen.

Simon Kjær har nemlig været fast mand for Milano-klubben og har haft stor succes, siden han skiftede til klubben i begyndelsen af 2020.

Kjær kom til AC Milan efter et svært ophold i Atalanta, hvor han kun fik seks kampe og herefter blev lagt på is af træner Gian Piero Gasperini.

AC Milan fører lige nu Serie A foran Inter.