Klub vil beholde spiller, der allerede er skiftet til United

En af Atalantas største profiler er røget i unåde i klubben. Derfor er en spiller, der netop er solgt til Manchester United, en potentiel løsning.

Fra 1. januar blev Manchester United en teenager rigere i truppen. 18-årige Amad Diallo har tilsluttet sig Premier Leagues nummer to efter et skifte fra Atalanta, som klubberne blev enige om tilbage i oktober 2020.

Men hvad gør man, hvis man pludselig får akut brug for en spiller, man allerede har solgt til en anden klub?

En løsning kunne være at gøre som Atalantas cheftræner Gian Piero Gasperini. På lørdagens pressemøde forud for klubbens opgør mod Sassuolo søndag lagde han op til, at Amad Diallo kunne være i spil til at fortsætte i Atalanta i seks måneder yderligere.

- Der er en intern løsning i spil, som kan være meget brugbar. Amad Diallo selvfølgelig. Det er åbenlyst, at Manchester United ejer ham, men han kan også blive hos os i et par måneder.

- Jeg kan virkelig godt lide ham. Han er kun 18 år gammel, og jeg vil ønske, han kan blive til og med juni, men det afhænger selvfølgelig af hans klub, lød det fra Gian Piero Gasperini ifølge Football Italia.

Mangler en spiller

Forklaringen på at klubben fra Bergamo ønsker at beholde ivorianeren et halvt år endnu, finder man hos en noget ældre spiller.

Nemlig holdets anfører og store stjerne Alejandro 'Papu' Goméz, der på det seneste er blevet frosset ud af truppen.

Situationen med Goméz startede allerede i pausen i Champions League-kampen mod FC Midtjylland i starten af december, hvor han endte i en diskussion med Gasperini og blev flået ud i pausen.

Siden har tv-billeder fanget den 32-årige argentiner synge med på Juventus' klubsang, da Atalanta mødte dem i den forgange måned, ligesom han heller ikke ville juble med sine holdkammerater i et Serie A-opgør, hvor Remo Freuler udlignede til 1-1.

Ligesom Goméz kan den nuværende Manchester United-spiller Amad Diallo udfylde flere offensive positioner, hvorfor det ville lune i Atalantas trup at råde over ham i nogle måneder endnu.

Men som Gasperini også siger, så er det op til klubben for Manchester at tage den endelige beslutning.

Efter Uniteds kamp 1. januar udtalte manager Ole Gunnar Solskjær, at han forventede tilgangen af Diallo med det samme, fordi der var styr på alt papirarbejdet.

- Jeg håber, han meget snart er hos os. Jeg glæder mig meget til at have ham her. Han får brug for tid til at udvikle sig, sagde Solskjær ifølge Goal.

Stor fodbolddag i vente

Det er ikke kun Atalanta, der spiller fodbold i Italiens bedste fodboldrække søndag. Der venter en særdeles stor dag, hvor ligaens samtlige 20 hold skal i spil.

Kampe, du kan følge på TV 2 PLAY, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X.

Du kan se en komplet sendeplan her.

  • Inter-Crotone: 12:30
  • AS Roma-Sampdoria: 15:00
  • Atalanta-Sassuolo: 15:00
  • Cagliari-Napoli: 15:00
  • Fiorentina-Bologna: 15:00
  • Genoa-Lazio: 15:00
  • Parma-Torino: 15:00
  • Spezia-Verona: 15:00
  • Benevento-AC Milan: 18:00
  • Juventus-Udinese: 20:45