For første gang efter fyrværkeriulykke deler norsk profil nyt

Den norske landsholdsspiller Omar Elabdellaoui sætter for første gang ord på den fyrværkeriulykke, han var ude for nytårsaften.

Det var en grim nyhed, der tikkede ind på årets første dag.

Den norske landsholdsspiller Omar Elabdellaoui, der til daglig spiller i tyrkiske Galatasaray, blev fragtet til sygehuset nytårsaften, efter at noget fyrværkeri eksploderede i hans hånd.

Uheldet resulterede i brandskader i ansigtet og en øjenskade, der er blevet undersøgt i løbet af årets første dage. Nu kommer den 29-årige nordmand med sin første opdatering på sin situation efter ulykken.

- Det går fremad. Jeg får fremragende og professionel hjælp fra mit medicinske hold, og vi laver fremskridt hver dag.

- Vi står stadig over for nogle udfordringer, men jeg kommer tilbage endnu stærkere. Det lover jeg. Vær sød fortsat at have mig i jeres tanker og bønner, skriver Elabdellaoui på Instagram.

Her forklarer han også, at han bare ønskede at have en god aften med sine børn og kone, da ulykken indtraf.

Svært at spå om fremtiden

Efter ulykken hjemme i privaten hos Elabdellaoui blev Galatasaray-højrebacken fragtet til et sygehus i Istanbul.

2. januar gav en af lægerne udtryk for, at det var svært at sige noget om Elabdellaouis fodboldfremtid.

- Det bliver nok nødvendigt at foretage yderligere indgreb. Han har fået en brandskade i det ene øje, og mit hold og jeg vil evaluere på, hvad der skal gøres herfra. Det er meget vanskeligt at sige noget om hans tilbagevenden til fodbold.

- Det ene øje er mere beskadiget end det andet. Han har syn nu, men det vil være for bindende at sige noget om det fremtidige forløb, sagde Vedat Kaya ifølge Galatasarays hjemmeside.

Elabdellaoui kom til Galatasaray fra Olympiakos i sommer, og klubben fra Istanbul er kommet skidt i gang efter årsskiftet. Inden vi gik ind i 2021, førte Galatasaray den tyrkiske liga foran Besiktas.

Men to kampe uden sejr i det nye år har sendt den traditionsrige tyrkiske klub ned på en aktuel fjerdeplads.