Fodbold

Eriksens agent lægger sag an mod Inter

Christian Eriksens agent er angiveligt ikke blevet honoreret på korrekt vis af Inter. Derfor har han nu lagt sag an mod den italienske klub.

Det er ikke kun på banen, at forholdet mellem Inter og Christian Eriksen indtil nu ikke har været den store succes.

For fredag er det nemlig kommet frem, at danskerens agent, Martin Scoots, har valgt at sagsøge Inter. Det skriver store italienske medier som La Gazetta dello Sport, Sky Sports Italia og Corriere Della Sera.

Oplysningerne bekræftes af en pressemeddelelse udsendt af den såkaldte 'Garantifond' under Italiens Olympiske Komité, CONI.

I pressemeddelelsen oplyses det, at der er tale om en voldgiftssag, men yderligere oplysninger om sagsanlæggets karakter er der ikke at finde. Men ifølge italienske medier er den hollandske fodboldagent ikke blevet aflønnet for sit arbejde i forbindelse med Christian Eriksens skifte fra Tottenham til Inter for et år siden.

Ifølge La Gazetta dello Sport skulle agenten have et salær på 7.566.797 Euro for handlen. Men heraf mangler Schoots angiveligt at få udbetalt 6 millioner Euro fra klubben.

Ifølge Corriere Della Seras kilder i Inter har klubben i sinde at "opfylde alle kontraktmæssige forpligtelser".

TV 2 SPORT har forsøgt at få en kommentar fra Martin Schoots fredag aften. Indtil videre uden held.

Usikker fremtid i Milano

Christian Eriksens tid i Inter har langt fra været det eventyr, som danskeren drømte om, da han skiftede i vinteren 2020. Det er slet ikke blevet til den spilletid og dermed det gennembrud, som begge parter havde håbet på.

Derfor har den italienske topklub allerede nu meldt offentlig ud, at den vil af med danskeren i indeværende transfervindue denne vinter. Det bekræftede klubbens administrerende direktør, Giuseppe Marotta, i et interview med Sky Sport Italia lillejuleaften.

Eriksen fik dog - nogen overraskende - godt tyve minutters spilletid, da Inter onsdag skulle forsøge at vende et truende nederlag mod Sampdoria.

Men danskeren er altså blevet sat offentligt "til salg", og midtbanespilleren havde da heller ikke været i aktion for de sort-blå siden 13. december 2020 inden onsdagens kamp. Det svarer til fire kampe i træk med nul minutter på banen for Christian Eriksen.

Om det juridiske tovtrækkeri mellem Martin Schoots og Inter får indflydelse på Christian Eriksens muligheder for at skifte klub i dette transfervindue, melder historien endnu ikke noget om.