Fodbold

Bizart selvmål: - Angriberen må være misundelig

Diego Carlos spillede en uheldig rolle i starten af kampen, hvor han scorede et selvmål. Sevilla vandt dog med 3-2.

Det er ikke tit, at forsvarsspilleren Diego Carlos bliver registreret på måltavlen.

Men når han gør det, er det med stil. Det mindre gode i dette tilfælde er, at brasilianeren scorede et elegant mål bag sin egen målmand.

En aflevering endte tilfældigt med at ryge ned igennem Sevillas forsvarskæde, da de mødte Real Sociedad lørdag eftermiddag. Carlos kom i en løbeduel med svenskeren Alexander Isak. Forsvarsspilleren forsøgte at cleare bolden og sparke den væk, men han havde nok ikke regnet med, at den skulle sendes mod Sevillas mål.

Bolden gik i en blød bue over Bono i målet, der ikke kunne gøre andet end at kigge efter den.

- Det er et frygteligt, frygteligt selvmål af Diego Carlos. Der er ikke engang spillet fem minutter. Det er et af de mere bizarre selvmål, vi har set i LaLiga i den her sæson, sagde TV 2 SPORTs fodboldkommentator Morten Glinvad under kommateringen.

Fodboldekspert Kasper Lorentzen kunne ikke lade være med at grine en smule af situationen.

- Jeg vil hellere sige, at det er et af de flotteste selvmål, vi har set. Jeg var lige ved at sige, at Isak fik en friløber på den her tilfældige bold, men Diego Carlos ville det anderledes. Han ville cleare det, og det var så lige hen over hovedet på Bono.

- Det er sådan et mål, som Alexander Isak vil være misundelig over, at det ikke var ham, der laver så flot et lob, sagde Lorentzen under kommenteringen.

Der er flere kampe på programmet i LaLiga denne lørdag. Du kan se LaLiga på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Diego Carlos ærgrede sig over sit selvmål.

En hektisk start

Selvom selvmålet kom efter knap fem minutter, var det faktisk ikke med til at sikre en Sociedad-føring.

Få sekunder forinden havde Youssef En Nesyri nemlig bragt Sevilla foran, da han modtog bolden helt fri og tæt inde under mål.

En Nesyri hjalp Diego Carlos med at glemme sit selvmål til 1-1, da marokkaneren scorede til 2-1 - bare to minutter efter selvmålet.

Den vilde start på kampen stoppede dog ikke her. I det 14. minut fik Alexander Isak endelig lov til at komme på tavlen, da han scorede til 2-2 med en klinisk afslutning.

Marokkaner fuldender hattrick

Youssef En Nesyri var dog ikke færdig med at score. Anden halvleg var kun få sekunder gammel, inden han fuldendte sit hattrick, da han udnyttede en kikser i Sociedad-forsvaret.

Der kom ikke yderligere scoringer i kampen, og det betød, at Sevilla og Diego Carlos slap med skrækken og vandt med 3-2.

Sevilla fastholder med sejren sjettepladsen i LaLiga. De har nu 30 point, hvilket Real Sociedad på femtepladsen også har.

Diego Carlos spillede en uheldig rolle i starten af kampen, hvor han scorede et selvmål. Sevilla vandt dog med 3-2. Video: TV 2 SPORT