Fodbold

Her snyder Messi et helt hold med 'superintelligent' afslutning

Lionel Messi imponerede i kampen mod Granada lørdag aften, hvor målet til 3-0 især stjal fokus.

- Det er snart lidt tid siden, han har scoret på et frispark.

Sådan fik TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker lige sagt, inden Lionel Messi fik en frisparksmulighed få centimeter uden for feltet i kampen mod Granada lørdag aften.

Her viste Lionel Messi, at han kan lidt mere end andre fodboldspillere. I stedet for at skrue bolden i hjørnet valgte Lionel Messi at sparke bolden i målmandens side. Det fangede hele holdet og keeper Rui Silva på flade fødder, og de kunne bare se forsøget gå i kassen.

Granada-spillerne havde dog gjort flere ting for at forhindre en scoring. De havde blandt andet lagt en spiller på græsset under muren, så Messi ikke kunne sparke den fladt. Men hvad gjorde Messi så? Han gjorde det bare alligevel.

- Læg lige mærke det her, fordi det er superintelligent afsluttet. Der ligger en Osasuna-spiller bag muren for at blokere for et fladt spark, men hvad gør han så? Han sparker fladt under den anden del af muren, der hopper, analyserede fodboldekspert Mads Junker under kommenteringen.

- Det er lidt paradoksalt, at det, de forsøger i den ene side af muren, bliver de fanget på i den anden side.

Målet er Lionel Messis første på et frispark i sæsonen.

"Barcelona-holdet sprudler igen"

Det var dog ikke den eneste gang, den lille argentiner kom på tavlen.

Syv minutter forinden havde han nemlig gjort det til 2-0 med en klassisk Messi-afslutning inde i feltet, hvor han afsluttede i toppen af målet efter et kort aftræk.

Antoine Griezmann kom også på måltavlen to gange, og det betyder, at Barcelona vandt med 4-0.

Fodboldekspert Mads Junker så lørdag et Barcelona-hold, der legede og lykkedes med tingene, og det gavner især én spiller.

- Det begynder at være et Barcelona-hold, der sprudler. De har mange flere opspil, og det gavner ham, der skaber kampen og tingene – nemlig Lionel Messi.

Med de tre point rykker Barcelona op på tredjepladsen. Holdet er ét point efter Real Madrid, der spillede 0-0 med Osasuna lørdag aften. I spidsen ligger Atlético Madrid, fire point foran Barcelona og med tre kampe til gode.

Både Griezmann og Messi blev begge dobbelte målscorere, da Barcelona vandt. Video: TV 2 SPORT