Fodbold

OB-angriber skoser klubbens faciliteter: De værste i Skandinavien

Issam Jebali mener, at dårlige træningsbaner medvirker til skader og gør det svært at spille god fodbold i OB.

OB-angriberen Issam Jebali har forventninger til, at klubben kan slutte blandt de seks bedste i Superligaen, der avancerer til mesterskabsspillet.

Tuneseren mener, at klubben med sin historie og Odenses størrelse hører hjemme blandt de bedste, men faciliteterne i klubben gør det svært at præstere.

- Det største problem for klubben lige nu er skaderne og faciliteterne, som ikke er så gode. Jeg tror, OB har de værste faciliteter, jeg nogensinde har set i Skandinavien, siger Issam Jebali til bold.dk.

Er ked af faciliteterne

Han sætter pris på, at der er nyt klubhus og omklædningsrum på vej, men påpeger, at spillerne lider under dårlige træningsbaner.

- Hvis vi gerne vil spille god fodbold som et tophold, skal banen også være i top. Vi har to træningsbaner, men jeg synes ikke, vi bør spille der, fordi vi får så mange skader der. Nogle gange skifter vi til kunstgræs, og så skal vi tilbage på almindelig græs.

- Jeg er ked af de faciliteter, og der burde kommunen hjælpe. Alle spillere siger det samme om banen, at den er så tung og glat. Man kan ikke præstere på den og spille god fodbold, lyder Jebalis kritik.

Han har tidligere spillet for de svenske klubber IFK Värnamo og Elfsborg samt den norske storklub Rosenborg.

Ikke første gang forholdene kritiseres

Det er ikke første gang, en aktiv spiller i Fyns største klub er ude og kritisere forholdene. For tre år siden var det den tidligere forsvarsspiller Kenneth Emil Petersen, der meldte sig på banen med kritiske røster.

- Der er ikke nogen, der kan benægte, at OB har enormt dårlige trænings- og omklædningsforhold. Jeg ville blive meget overrasket, hvis der er andre hold i Superligaen, der har dårligere forhold. Hvis man skal udvikle sig som spiller, skal man have gode forhold, og her ligger OB langt efter, sagde Kenneth Emil Petersen blandt andet.

OB sluttede efterårssæsonen i 2020 godt af med uafgjort mod FC Midtjylland og FC København. Inden de sidste ni runder af grundspillet ligger OB nummer ni med fire point op til sjettepladsen.

OB indleder forårssæsonen hjemme mod Lyngby 3. februar.