Fodbold

Harder hjælper Chelsea til sejr i engelsk topbrag

Pernille Harder scorede til 1-0, da danskeren sammen med sine Chelsea-holdkammerater slog Manchester United.

Efter et par kampe, hvor hun startede på bænken, var Pernille Harder søndag tilbage i startopstillingen for Chelsea.

Det var en god beslutning af manager Emma Hayes, for Harder scorede til 1-0 i holdets sejr på 2-1 over mesterskabsrivalerne fra Manchester United.

Sejren sender Chelsea op på førstepladsen i Women's Super League, á point med United, som ryger ned på andenpladsen grundet en dårligere målscore.

Chelsea har dog en kamp i hånden og kan således trække lidt fra med en sejr onsdag over Tottenham.

Scoring på hjørnespark

Harders mål kom efter en halv times spil. Et hjørnespark førte til rodet spil i feltet, og til sidst endte bolden en smule tilfældigt ved danskerens fødder.

Harder gjorde det, et par af hendes holdkammerater ikke havde formået, og sendte bolden i nettet. Målet var Harders fjerde i Chelsea-trøjen.

London-holdet holdt føringen frem til et kvarter inde i anden halvleg. Her udlignede Lauren James, som fem minutter før var blevet skiftet ind, for United.

Men Chelsea slog hurtigt tilbage. Francesca Kirby gjorde det til 2-1 fem minutter senere - en føring, hjemmeholdet altså holdt fast i frem til slutfløjt.

Pernille Harder blev skiftet ud kort efter det, der altså endte med at blive sejrsmålet.

Danskere med i stort nederlag

Stine Larsen og Aston Villa fik sig søndag et rap over nallerne, da det ude mod Manchester City endte med et 0-7-nederlag.

Bedre gik det for Nicoline Sørensen og Rikke Sevecke i Everton, som vandt 4-0 over Bristol City. Sørensen startede inde og lagde op til Evertons 1-0-mål, mens Sevecke blev skiftet ind med cirka 25 minutter tilbage.