- Vi arbejder på Eriksen-sagen, siger Inters direktør

Inters direktør Beppe Marotta fortalte søndag, at man arbejder på at finde en løsning på Christian Eriksens situation i klubben.

Det var en kontrasternes aften på Stadio Giuseppe Meazza i Milano søndag aften.

For mens spillere, trænere - og sikkert tusindevis af fans ude i stuerne - jublede over Inters meriterende 2-0-sejr over Juventus i Serie A, så var ansigtsudtrykket hos Christian Eriksen noget mere afdæmpet, da storkampen blev fløjtet af.

For endnu engang havde den danske fodboldspiller været henvist til Inters bænk gennem hele kampen. Og selvom Inter-træner Antonio Conte på det seneste har afprøvet Eriksen i en ny rolle, så tyder alt fortsat på, at en skilsmisse mellem danskeren og den norditalienske klub er under opsejling i indeværende transfervindue, hvor Eriksen officielt er "sat til salg".

Og den opfattelse blev styrket søndag aften, da Inters direktør af Sky Sport Italia blev spurgt, om Christian Eriksen kunne være på vej væk fra klubben på en lejeaftale.

- Piero Ausilio (Inters sportsdirektør, red.) arbejder på Eriksen-sagen, og så snart, der er noget konkret at berette om, skal vi nok melde det ud, siger Inters direktør, Beppe Marotta.

Eriksen kan blive lejet ud til Tottenham

Hvis det lykkes for Christian Eriksen og Inter at finde en løsning på deres fælles kattepine, så står en række klubber på rygtebasis klar til at overtage danskernes spillercertifikat.

Og eftersigende er Tottenham en af de mest seriøse klubber i kampen om den danske midtbanespiller. Dermed kan Christian Eriksen blive genforenet med sin tidligere klub.

I hvert fald mener Fabrizio Romano at vide, at Tottenhams manager Jose Mourinho gerne vil tilknytte Eriksen igen. Romano er en af verdens mest anerkendte velinformerede transferjournalister, og han var en af de første, der kunne fortælle om netop Eriksens skifte til Inter for et år siden.

- Tottenham og Inter har ikke været i direkte kontakt om Eriksen, men en agent forsøger muligheden, fordi man ved, at Mourinho er åben for at få Christian Eriksen tilbage til Tottenham, siger Fabrizio Romano i Last Word On Spurs, der er en podcast om Tottenham.

En analyse, som Romano også har delt på sin egen Twitter-profil:

- Eriksens agent arbejder på at finde en løsning. Mourinho vil gerne have ham tilbage til Spurs på leje. Men hans løn på 7,5 millioner euro pr. sæson er det største problem. Endnu ingen dybe samtaler. Eriksen håber at komme tilbage til Premier League, skriver Fabrizio Romano på Twitter.

Med sejren søndag aften er Inter nu på en delt førsteplads i Serie A inden AC Milans kamp mandag aften.