Fodbold

Milan henter kroatisk måltyv

34-årige Mario Mandžukić skal fremover iklæde sig trøjen med de røde og sorte striber.

Simon Kjær har fået sig en ny legekammerat i AC Milan.

Det står klart, efter Milano-klubben har tilknyttet den rutinerede angriber Mario Mandžukić, som har underskrevet en kontrakt, der løber sæsonen ud med en option på et års forlængelse af aftalen.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Milans nyeste skud på angriberstammen har fået trøjenummer 9, og han har været klubløs, siden han blev løst fra sin kontrakt i AL Duhali, der ligger i den bedste fodboldrække i Qatar.

Skal supplere Zlatan

Den kroatiske VM-sølvvinder har tidligere været målfarlig i Serie A, da han i perioden 2015-2020 spillede for Juventus. Han har også en fortid hos både Atlético Madrid, Bayern München og Wolfsburg samt en stribe kroatiske klubber.

Mandžukić er udset til at supplere Zlatan Ibrahimovic i Milans angreb, da svenskeren har døjet med skavanker undervejs i sæsonen.

Rygterne om den kroatiske angriber har svirret i et par dage, og da AC Milan mandag aften vandt ude over Cagliari, vidste Ibrahimovic, at han snart ville få en ny kollega.

- Jeg er meget glad for, at han kommer. Nu vil vi være to, der kan skræmme modstanderne, sagde Ibrahimovic til italienske Sky Sport efter kampen.

Nogenlunde samme toner lød fra cheftræner Stefano Pioli.

- Nu får vi flere strenge at spille på i angrebet. Vi er en meget ambitiøs klub, og det viser ankomsten af Mandžukić også, sagde træneren.

Milan fører Serie A med 43 for 18 spillerunder. Det er tre point mere end lokalrivalen Inter.