Fodbold

Mæhle fik point i startdebut

Joakim Mæhle fik sine første minutter fra start i Serie A, da han sammen med Atalanta fik 1-1 mod Udinese.

Udineses Jens Stryger Larsen og Atalantas Joakim Mæhle ligner to af de mest oplagte bud på en venstre back på landsholdet ved sommerens EM-slutrunde.

Onsdag stod de direkte over for hinanden i Italien, og det møde slap de resultatmæssigt lige godt fra, da opgøret i Udine endte 1-1.

Pointtabet er dog endnu en kæp i hjulet på Atalantas ambitioner om at komme helt med op i det sjove selskab. Holdet ligger på sjettepladsen med 33 point efter 18 kampe.

Længere nede kæmper Udinese for at holde nedrykningsstregen på afstand og ligger på 15.-pladsen med 17 point for samme antal kampe - fire point over stregen.

Stryger involveret med lynmål

Mæhle var fra første gang med fra start i Serie A efter skiftet fra belgiske Genk, og hans mandskab fik en frygtelig start på kampen.

Landsholdskonkurrenten Stryger Larsen satte gang i et angreb, der sikrede Udinese føringen efter bare 25 sekunder.

Jens Stryger Larsen var med i opspillet til Udineses lynmål.

Den tidligere FC Nordsjælland- og Brøndby-spiller sparkede bolden op ad højreflanken, hvorfra Kevin Lasagna fandt holdkammeraten Roberto Pereyra, der med en smart, flad afslutning scorede til 1-0.

Atalanta kom sig over chokket og fik udlignet kort før pausen.

Lidt tilfældigt slap Luis Muriel fri i feltet, og den colombianske angriber bugserede uden de store problemer bolden i nettet med kampens sidste scoring.

Mæhle fik hele kampen, mens Stryger blev pillet ud med få minutter igen.