Fodbold

Conte risikerer lang straf for truende adfærd

Inters træner, Antonio Conte, fik et rødt kort i de døende minutter af Inters kamp mod Udinese. Nu risikerer han en længere karantæne for overfald.

Lørdag var en skidt dag for Inter og ikke mindst træner Antonio Conte.

Inter glippede muligheden for at overtage førstepladsen i Serie A, da de på udebane mod Udinese spillede 0-0, og samtidig blev Antonio Conte udvist i slutningen af kampen.

Nu risikerer han en længere karantæne.

Inters træner var frustreret over, at der ikke var mere end fire minutters tillægstid i anden halvleg, og han holdt ikke tilbage med at lufte sin utilfredshed.

- Dommeren gav mig en advarsel, inden han valgte at udvise mig. Jeg synes ikke, at fire minutter var nok, når man så på kampens forløb, siger han til Sky Italia om, hvad der fik det iltre temperament til at koge over.

Et gult kort blev vekslet til et rødt, da den karismatiske træner fortsatte sine brokkerier, mens også Inters teammanager Lele Oriali så rødt.

Antonio Conte får rødt kort i de døende minutter af Inters kamp mod Udinese.

Ifølge den italienske sportsavis La Gazetta dello Sport opstod der efterfølgende tumult i spillertunnellen.

Efter kampens afslutning skulle Conte ifølge avisen have konfronteret kampens dommer Fabio Maresca, inden flere af Inters spillere var nødt til at lægge sig imellem og holde Conte tilbage.

Med et rødt kort udløst af to gule kort står Antonio Conte egentligt til at slippe med en enkelt spilledags karantæne.

Men det kan meget vel blive mere, forlyder det i avisen. Bliver Antonio Conte dømt for 'voldelig adfærd' vil en karantæne være på mindst fire kampe, står der i Serie A's reglement for strafudmåling.

Selv tog Antonio Conte situationen relativt roligt, da han var kølet ned.

- Dommeren træffer sine beslutninger, og vi er nødt til at acceptere dem, selvom vi ikke er enige i hans beslutninger, siger han.

Inter ligger nummer to i Serie A. De er to point efter lokalrivalerne fra AC Milan.