Fodbold

Eriksen rygtes til Schmeichels klub

Den store italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport melder nu om, at Christian Eriksen kan være på vej til Leicester.

Christian Eriksen og Kasper Schmeichel er vant til at spille side om side på det danske landshold.

Men de kan muligvis se frem til også at skulle dele omklædningsrum som klubkammerater. Sådan forlyder det ifølge den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Ifølge avisen skulle der være stor interesse for danskeren fra flere klubber. Men Leicester nævnes nu som en af de varmeste bejlere.

Christian Eriksen er officielt sat til salg af Inter, og grunden til, at danskeren nu meldes som et varmt navn i Leicester, skal findes i en udtalelse fra Leicesters manager, Brendan Rodgers.

- Hvis vi kan tilføje en offensiv midtbanespiller i det her transfervindue, vil det være fantastisk, siger han til engelske The Mirror.

Leicesters offensive midtbanespiller Dennis Praet er blevet skadet, og ifølge Leicesters manager er han ude indtil april. Derfor søger klubben nu efter en erstatning for ham.

Økonomi kan spænde ben

Ifølge avisen er der dog en stor forhindring, der skal afklares, hvis Christian Eriksen og Kasper Schmeichel skal forenes i Premier League-klubben – for Eriksen er en dyr herre.

Det er en betragtning, der underbygges af Brendan Rodgers. For selvom Leicester har økonomiske muskler, så er der en grænse.

- Nogle vil være for dyre, og så vil vi ikke kunne gøre det (hente dem til klubben, red.), siger han.

Hos det italienske medie spekuleres der i, at Inter ønsker at få en transfersum, som Leicester kan få svært ved at efterkomme, mens også Christian Eriksen har en høj løn, der også skal betales.

De økonomiske vilkår har derfor givet liv til idéen om, at Eriksen kan være på vej væk fra klubben på en lejeaftale.

Det blev Inters direktør for nylig forholdt, og hertil lød svaret:

- Piero Ausilio (Inters sportsdirektør, red.) arbejder på Eriksen-sagen, og så snart, der er noget konkret at berette om, skal vi nok melde det ud, siger Inters direktør, Beppe Marotta, til Sky Sport Italia.

Christian Eriksen nåede i sin tid at spille 226 kampe for Tottenham i Premier League.