Eriksen bliver, siger Conte efter dansk sejrsmål

Antonio Conte fastholder, at Christian Eriksen bliver i klubben, efter at danskeren blev pokalhelt mod Milan. 

Hverken Christian Eriksen eller andre af Inters spillere forlader klubben i dette transfervindue.

Det fastslår den italienske klubs træner, Antonio Conte, efter at den danske midtbanespiller scorede sejrsmålet i Inters pokalsejr tirsdag mod lokalrivalerne AC Milan.

- I en måned har jeg sagt det samme: Det her er Inters trup. Ingen vil komme, og ingen vil forlade (klubben, red.). Jeg bliver ved med at sige det, men ingen lader til at tro på mig, siger Conte til RAI ifølge netmediet Football-Italia om transfersituationen.

Christian Eriksen, der i denne sæson har tilbragt mere tid på bænken end på banen for Inter, blev skiftet ind få minutter før udløbet af den ordinære spilletid og scorede det afgørende mål til 2-1 på et direkte frispark.

- Christian er en intelligent fyr, han har kvalitet, han er en del af projektet, og jeg er lykkelig for, at han lavede det mål, siger Conte.

At danskeren pludselig markerer sig som matchvinder kan ifølge Conte måske blive et vendepunkt.

- Han er meget genert, så jeg håber, at det mål kan ruske op i ham, så han kommer ud af sin skal. Vi kan alle lide ham, han er en god fyr, måske for god. Han har behov for at være mere stålsat, lyder det fra Conte.

- Jeg er virkelig glad

Efter opgøret lagde Christian Eriksen selv da heller ikke skjul på, at både målet og sejren var vigtig for ham.

- Jeg er virkelig glad. Jeg prøver at gøre det bedste med de minutter, jeg får, og i dag var muligheden der, sagde Eriksen til Inters hjemmeside.

- Frisparket var i perfekt afstand for mig, så jeg er meget taknemmelig og glad for, at den gik ind, lød det.

Fremtiden blev danskeren ikke forholdt.

I stedet blev han spurgt, hvem han ville dedikere sejrsmålet i lokalopgøret til.

- Dedikerer? Jeg dedikerer det til min nyfødte datter og min familie derhjemme samt fansene, der ikke var på stadion, men som fulgte med derhjemme, smilede Eriksen, der sammen med Inter nu er klar til semifinalen i Coppa Italia 3. februar.

Her venter endnu et stormøde med Juventus, medmindre Serie B-klubben SPAL overrasker i kvartfinaleopgøret onsdag.

Christian Eriksen står nu noteret for fem mål i sammenlagt 41 opgør for Inter.

Danskeren kom til klubben fra Tottenham sidste vinter.