Fodbold

Wass sikrer Valencia vigtig sejr i kamp for overlevelse

Valencia har fem point ned til nedrykningsstregen, efter de lørdag aften besejrede Elche.

Valencia har ikke haft meget at juble af i denne sæson.

Traditionsklubben har længe ligget faretruende tæt på nedrykningsstregen i LaLiga. Men lørdag aften fik de lidt tiltrængt luft i overlevelseskampen, da de på hjemmebane vandt 1-0 over Elche og sikrede sig tre uhyre vigtige point.

Og det kan de i særdeleshed takke Daniel Wass for.

Den danske landsholdsspiller spillede en stor kamp, og efter 22 minutter fik han hovedet på et indlæg fra Goncalo Guedes og headede på fornem vis hjemmeholdet i front.

Det var anden gang i sæsonen, at Daniel Wass kom på måltavlen for den hårdt prøvede storklub.

Bare 10 minutter senere fik Valencia en gylden mulighed for at fordoble føringen, da de fik tildelt et straffespark. Men Carlos Solers forsøg havnede i handskerne Edgar Badia i Elche-målet.

Udeholdet pressede på og var flere gange tæt på at udligne, men ind kom bolden aldrig, og derfor blev scoringen fra Daniel Wass kampens eneste.

Resultatet betyder, at hjemmeholdet nu rykker op på 13.-pladsen i LaLiga og har fem point ned til nedrykningsstregen. Elche forbliver under stregen på en 19.-plads.

Daniel Wass har i denne sæson spillet en stor rolle på Valencia-holdet, hvor han har været fast mand i startopstillingen og langt de fleste gange spillet alle 90 minutter.