Fodbold

Hazard er skadet igen

Eden Hazards mareridt i Real Madrid fortsætter, og han kan ifølge spanske medier være ude i op til halvanden måned med en ny skade.

Det virker efterhånden, som om det bare ikke skal lykkes for Eden Hazard i Real Madrid.

Den belgiske stjernespiller er endnu en gang ukampdygtig, da han har pådraget sig en skade. Det skriver Real Madrid på sin hjemmeside.

- Efter dagens undersøgelse af vores spiller Eden Hazard blev han diagnosticeret med en muskelskade i venstre lår, lyder det.

Ifølge spanske medier, blandt andre Marca, kommer skaden til at holde Hazard ude i fire til seks uger.

I så fald misser Real Madrids nummer 7 som minimum den første Champions League-ottendedelsfinale mod Atalanta senere i februar samt adskillige ligakampe.

Skade, skade, coronavirus, skade, skade

Det er Eden Hazards anden sæson i den spanske storklub, men ligesom i den første - som han selv kaldte 'den værste i karrieren' - har skader spoleret belgierens chancer for at ramme det niveau, han viste i Chelsea før skiftet.

I denne sæson har Hazard spillet med i 13 ud af 27 kampe, og han har scoret tre mål.

I starten af sæsonen blev fløjspilleren skadet ad to omgange og blev først klar til kamp i slutningen af oktober.

Kort efter blev han smittet med coronavirus, skadet igen i december, og nu er den altså gal igen - efter en ellers lovende januar, hvor han har fået spilletid i alle seks kampe.

30-årige Eden Hazard kom til Real Madrid i en stor handel til over 750 millioner kroner. Hans kontrakt løber til sommeren 2024.