Fodbold

Holdkammerater i tårer - spiller i voldsomt sammenstød

FC Portos 26-årige forsvarsspiller Nanu blev sendt på hospitalet torsdag aften, efter han var involveret i en grim episode i kampen mod Belenenses.

I ti minutter stod det hele stille for både medspillere og modspillere.

Der blev sendt bønner, grædt tårer og krydset fingre, da Porto-spilleren Nanu havnede i et ubehageligt sammenstød med Belenenses-keeperen torsdag aften.

I den portugisiske ligakamp blev Nanu sendt i jorden af Stanislav Kritsyuks handsker, og sammenstødet var så voldsomt, at den 26-årige forsvarsspiller endte på hospitalet, efter han havde fået behandling inde på banen i ti minutter.

Spillere fra begge lejre kigger bekymrende til, mens de råber på mere hjælp.

Den tidligere Real Madrid-spiller Pepe blev set med tårer i øjnene inde på banen, og efter kampen havde han kun fokus på én ting.

- Jeg ønsker vores holdkammerat Nanu en hurtig bedring. Lægerne i ambulancen fortalte mig, at han allerede var bevidsthed, sagde Pepe efter kampen til Goal.

Porto sendte efter kampen en pressemeddelelse ud, hvor de opdaterede på Nanus situation.

- Nanu pådrog sig en hjernerystelse og en skade på sin ryg. Det har medført hukommelsestab, men i øjeblikket er han stabil, bevidst og allerede orienteret om tid og sted, skrev klubben ved midnatstid torsdag aften.

Nanu bliver slået bevidstløs i luften.
Spillerne kigger bekymret til, mens Nanu får behandling.
Nanu bliver lagt i sikkerhed, inden han bliver fragtet til det lokale hospital.
Spillerne var selvsagt bekymrede, da Nanu forlod stadionet i ambulancen.

'Vi væmmes'

Det voldsomme sammenstød resulterede ikke i noget straffespark, som Porto-spillerne ellers appellerede for.

Derfor endte kampen 0-0 til stor frustration for Porto-træneren.

- En dommer, der lige har været i en kontrovers, bliver sat til at dømme den her kamp. Det er frastødende. Vi væmmes, siger Sergio Conceicao og henviser til, at kampens dommer Fabio Verissimo for nyligt var involveret i en kontroversiel kendelse i en kamp med Sporting.

- Og det her er et tydeligt straffespark overalt! Er det ufrivilligt? Hvem giver frivilligt et straffespark væk? Vi blev snydt i dag, vi blev røvet, siger han til Goal.

Halvvejs inde i sæsonen ligger Porto nummer to i landets bedste række. Sporting topper ligaen tre point foran Porto.