Fodbold

Dansk landsholdsspiller skadet: - Det er røvsygt

Jens Jønsson måtte udgå med en skade efter bare 16 minutters spil, da Cadiz søndag tabte stort til Real Sociedad i La LIga.

Det var en tydeligt frustreret dansker, der haltede ud på bænken efter bare 16 minutter af kampen mellem Real Sociedad og Cadiz i La Liga søndag eftermiddag.

Den danske Cadiz-profil, Jens Jønsson, tog sig til baglåret, lagde sig ned på græsset og måtte efterfølgende lade sig udskifte.

Og da TV 2 SPORT kort efter kampen fangede den danske landsholdsspiller, var frustrationen endnu ikke drevet over.

- Det er røvsygt og pisse nederen. Vi har mange vigtige kampe nu her, og jeg ved ikke, hvornår jeg er klar igen. Om det bliver næste uge, eller om der går flere uger. Det må tiden vise, siger Jens Jønsson til TV 2 SPORT.

Jønsson oplyser, at han efter planen skal scannes mandag, men at han regner med at være ude i en uge eller to.

Men hvad skete der så reelt i situationen?

- Jeg fik et riv i baglåret. Jeg har haft noget stivhed i det de seneste par dage op til, men jeg har trænet fuldt med, uden at der har været noget. Så jeg tænkte ikke videre over det. Men det gjorde da i hvert fald ondt, siger Jønsson.

Svær periode for oprykkerne

Cadiz og Jens Jønsson tabte søndagens kamp med hele 1-4 til Real Sociedad. Og det resultat cementerer en periode, der har budt på flere nederlag end sejre for oprykkerklubben. Så efter en imponerende sæsonstart for oprykkerne, der blandt andet bød på sejre over Real Madrid og FC Barcelona, så er Cadiz kommet ned på jorden igen.

De seneste tre La Liga-kampe er alle endt med nederlag for de gulblusede fra Andalusien. Godt nok mod tophol som Atletico Madrid, Sevilla og Sociedad.

- Vi kan nok finde lidt trøst i, at det ikke er mod top-5-holdene, vi skal hente pointene. Vi har selvfølgelig slået nogle af dem, og hvert point luner på kontoen. Men de helt store kampe for os kommer til at stå i den kommende periode - og især i de sidste seks-syv runder, siger Jens Jønsson

I de sidste syv kampe venter bundhold som Granada, Elche, Huesca og Osasuna.

Men lige nu tænker den 28-årige århusianer mest på, hvor hurtigt han kan vende tilbage på banen for Cadiz.

- Jeg ser bare frem til at få noget vished om, hvor lang tid jeg skal sidde ude, siger han.

Jens Jønsson fik i efteråret debut for Danmarks A-landshold efter en række blændende præstationer for Cadiz. Det forventes også, at midtbanespilleren er en del af den trup, som spiller de første landskampe i 2021 i slutningen af marts. Hvis han da når at komme sig over skaden.