Fodbold

- Barcelona er et ordinært hold uden Messi, siger ekspert

Lionel Messi beviste igen søndag aften, hvor vigtig han er for FC Barcelona. Ekspert mener, at argentineren er decideret uundværlig for catalanerne.

136 sekunder.

Så lang - eller kort - tid skulle Lionel Messi bruge på banen i søndagens La Liga-brag mod Real Betis, før argentineren havde scoret.

Messi begyndte ellers på bænken i kampen mod Real Betis, men efter en problematisk første halvleg for catalanerne blev Lionel Messi sat på banen efter 57 minutters spil ved stillingen 1-0 til Betis.

Men så gik det altså stærkt. Kort efter udlignede den 33-årige argentiner til 1-1 med et forrygende spark. FC Barcelona var som forvandlet.

- Hvis jeg skal være lidt provokerende, er Barcelona uden Messi et meget ordinært hold. Men lige så snart han kommer ind på banen, viser han jo, at han kan føre det her Barcelona-hold helt op til skyerne, siger TV 2 SPORTs fodboldekspert Andreas Laudrup.

Med 3-2-sejren er FC Barcelona på andenpladsen i La Liga - syv point efter Atletico Madrid, der spiller mandag aften.

To forskellige Barcelona-halvlege

Laudrup kommenterede kampen, og her kunne han se to vidt forskellige Barcelona-hold og to vidt forskellige Barcelona-udtryk i henholdsvis første og anden halvleg.

- Sådan er det jo, når måske verdens bedste spiller kommer på banen. Det giver et løft til alle andre holdkammerater. Det så man fra første sekund, siger Andreas Laudrup og fortsætter:

- Han går jo bare ind og overstråler det hele. Der var mange gode ting fra ham, og alle andre begyndte også at blomstre, da han kom ind. Den her energiudladning, som de kommer ud med i anden halvleg, den var meget, meget tydelig.

Også Pedri blev skiftet ind til anden halvleg, hvor han erstattede danske Martin Braithwaite, der blev skiftet ud i pausen efter en meget anonym første halvleg.

Lionel Messi var også kraftigt involveret i FC Barcelonas 2-1-scoring, da Barcelona-anføreren leverede en fremragende pasning i dybden til Jordi Alba, der senere førte til en 2-1-scoring for gæsterne.

Tempoet var dog blevet skruet gevaldigt i vejret, og der faldt yderligere to scoringer i kampen, der endte med en Barcelona-sejr på 3-2.

Scoringen til 1-1 søndag aften bringer Lionel Messi op på i alt 13 fuldtræffere i den indeværende La Liga-sæson.

Messi skulle blot bruge to minutter på banen for at kunne udligne mod Real Betis. Video: TV 2 SPORT